phishing
Atıf Kocaoğlu

Atıf Kocaoğlu

ATIF KOCAOĞLU YAZIYOR...

BİRLİKTE TÜRKİYE

BİRLİKTE TÜRKİYE

 

Emirdağı Belediye Başkanı Cumhurbaşkanı için: “Artık Türk yok! Tek millet var.” Dedi, Diyor. Aslında bu konuşmanın içinden bazı sözcükler çıkartılıp, özünde, aslında bir iki operasyon yapılarak, tahrif edilmiştir! Amaç: En başta sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı kötülemek, karalamak. Bu şekilde Erdoğan üzerinden Sayın Devlet Bahçeli’yi yalnış kişiyle yanlışlık yaptığını vurgulamak.

 

Böylece bu iki koca liderin Evet desteğini kırmak.

 

En sonunda da; CHP, PKK ile beraber kendi istedikleri Hayır ları yüzde ellinin üzerine çıkarmak!

 

Daha da önemlisi,

 

Sayın Bahçeli’nin yerine Meral Akşener’i koltuğa oturtmak! Tabii “Bal tutan parmağını yalar.” Misali O nun yanında kendi konumunu, durumunu da daha da güçlendirmek.

 

Nede olsa Meral Hanımın arkası kavi! Koca Avrupa, Foto ve Amerika’nın güçlü desteği olduğu söyleniyor. Böyle dev bir gücün içinde olmak; bireysel anlamda müthiş olur!

 

Gelelim sayın Cumhurbaşkanı’nın O konuşmasına. Yani Diyarbakır’da konuştuğu esas söylediklerine. Sonuçta, bu konuşmalar hepimizin birinci ağızdan sürekli duyduğumuz sözlerdir. Bu tür söylemlerin dağdaki çoban bile ne anlama geldiğini çok iyi biliyor. Lakin doğru olanı sağa sola çekmeden bir daha size aktaralım.

 

Cumhurbaşkanı Orada: “Artık Türk, Kürt, Laz, Abaza, Çerkez yok. Tek millet var! Türkiye var!” demiştir. Pekii, bu konuşmanın nesi yanlış? Devletimiz için milletimiz için sakıncalı olan tarafı nedir? Özünde, birliğimizi ve beraberliğimizin iyice pekiştirilmesi amaçlanıyor! Bunun anlaşılmayacak nesi var ki ?!

 

Diğer bir deyişle,

 

Bütün vatan sathında, ülkü ve kader birliğinin önemi amaçlanmaktan; Bölünmeye, parçalanmaya şiddetle karşı çıkmaktır. Etnik, mezhepsel ve bölgesel ayrılıkların, farklılıkların ötesinde; Güçlü bir Türkiye olgusunu kabul etme düşüncesi vardır!

 

Şimdi bütün bu açıklamalardan sonra aklımıza şöyle bir soru gelmez mi:

 

Sayın Cumhurbaşkanımızın savunduğu düşünceler mi bizim yani halkımız için yararlıdır. . Yoksa, Emirdağı Belediye Başkanı Uğur Serdar Kargın gibi; Ayrıcalık isteyen ve kendi partisiyle, lideriyle bile hizipleşen, yeniliklere Hayır diyenler mi haklıdır?! Bunların bireysel benlik duyguları baskın gelip, ya çıkar ve menfaatlerini göz önünde tutarak hareket ediyorlar. Yâda sadece hamasi duygularla bu işe bakıyor olabilirler!.

 

Bu hususta son kararı halkımız verecektir! Evet desede demesede hepimiz bu karı kabul etmek zorundayız. Yeter ki doğuda HDP, pkk nın, batıda ise CHP ve ayrılıkçıların baskısı mutlaka yok edilmeli!.

 

Çok rahat ve sakin bir kafa ile halkımızın kahir çoğunluğu hür iradesini sandığa yansıtılmalı! İşte O zaman ülkemizin çıkarları doğrultusunda; Kalkınmaya, Lider Ülke olmak yolunda birlikte Türkiye ye Evet denilebilir!..

YORUMLAR

  • 0 Yorum