phishing
ALPER AKSOY

ALPER AKSOY

KONUK YAZAR

MHP'ciler in marazi halleri

Anti-AKP'cilik insanı her zaman doğruya götürmez; bazen de kuyuya düşürür. MİT Tırları olayında, Cemaat medyasının algı yönetimi -Ülkücülerin değil- MHP'cilerin yani tek slogan ve kurt işaretinden başka sermayesi olmayan kafaları kuyuya düşürmüştü.

Şimdi yeni bir örnek sunacağım, okuyun bakın, bir MHP'ci, Rus uçağının düşürülmesi konusunda neler yazmış:

"Uçağın düşmesi 10 numara 5 yıldız. Fakat bunu yapmamızın sebebinin sadece sınır ihlali yada Türkmenleri koruma amaçlı politikamız olduğuna hiçmi hiç inanmıyorum.. Hareket Türk milleti tarafından kabul gördü, arkasına kamuoyu desteğini almak için iyi bir strateji oldu."

 

SİNAN OĞAN ve SİYASİ PARTİLER YASASI

Bu gün Sinan Oğan ile görüştüm. Yerinde duramayan yarış atı enerjisinde idi. "Partiler niye 1200 delege ile kurultay yaparlar?" diye kendime sordum. En az 100.000 delege ile kurultay yapılsa, her il teşkilatına sandıklar konsa mevcut genel başkanlar bu kadar çok delegeyi koyun gibi gütme, ikna odalarına alma şansları olmazdı. İşte o zaman Sinan Oğan gibi gençlerin önü açılır, en donanımlı adaylar yarışırdı... Böyle bir yarışta Sinan Oğan "Herkese hodri meydan!.." diyecek iletişim yeteneğine, hitabete ve ekran yüzüne sahip...

Bütün kamu oyu anketleri şunu gösteriyor: Seçmenlerin %80'i genel başkanların miting ve televizyon konuşmalarına göre oy veriyor. Hitabeti, vücut dilini kullanma başarısı ve sempatisi bunda etken oluyor... Bu vasıflar ise Bahçeli de yok, Sinan Oğan da çok...

Kenan Evren'in bu ülkeye yaptığı en büyük kötülük mevcut Siyasi Partiler Yasası'dır... Devlet Bahçeli her gün Evren'in kabrini ziyaret edip Yasin okutması gerekir... Eğer mevcut yasa olmasaydı Devlet Hoca mahalle muhtarı bile seçilemezdi, Sinan Oğan'ın nallarını toplardı ancak.

 

DÖVMELİ KIZIN VERDİĞİ DERS

Dün Ankara Güvenpark'ta dolmuş durağına doğru yürüyordum. İleride bankta oturan bir kız ve erkek arkadaşı ayağa kalktılar, öpüşerek vedalaştılar ve ayrıldılar. Kız da benim önümden yürümeye başladı. Sonra aynı dolmuşa bindik.

Saçı meçli, kot pantolonlu kızın kollarında dövme vardı. Dolmuşa bindi:

"Selamünaleyküm cümleten" dedi.

Dolmuş şoförü bu durumu gülerek karşılaştı. Çünkü selam vererek binen ilk yolcu o kolu dövmeli kızdı. Kızın kendine güveni tamdı; şöföre çıkıştı:

"Niye güldün amca, kızlar selam veremez mi?"

Dolmuş şoförü cevap vermedi, paranın üstünü kıza uzattı.

Dövmeli kız parayı aldı:

"Allah razı olsun" dedi.

Kızın İslami ıstılahları yerinde kullanışı ve imanına hayran kaldım.

Siz siz olun parkta arkadaşları ile oturanlara suizanda bulunmayın.

 

 

BAHÇELİ'NİN AKIL SAĞLIĞI GİDEREK BOZULUYOR

Şu sözleri normal bir insan söyleyebilir mi?

Sinan Oğan:

"O zaten ihraç edildi, genel başkan olması tüzüğe göre imkansız" (Mahkeme kararını unutmuş smile ifade simgesi )

Meral Akşener:

"MHP'ye CHP'leştirmek isteyenlerin adayı."

Koray Aydın:

"Fethullah Gülen cemaatinin adayı, MHP'yi cemaatçilerin eline teslim etmek istiyor."

 

 

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum