phishing
ALPER AKSOY

ALPER AKSOY

KONUK YAZAR

Küçük Taşralı İdealizmi Ve Samimiyeti

Ülkücü bünyeyi kanser uru gibi sarmış ölümcül hastalığın adı narsisizmdir. Bu hastalık "kişinin kendini beğenmesi ve hatta kendisine tapması" olarak tanımlanır.

İdealizm ise küçük taşralıların kendini ifade etmek için gönül verdiği fikirler manzumesidir. Küçük taşralılar ideallerinde samimidirler fakat çok önemli bir yanılgıları vardır: Ülkücü Hareket piramidinde tepe noktalarda oturanları kendileri gibi samimi ve idealist zannederler.

Tepe noktaların Türk Milliyetçiliğiyle, Türkçülükle, Turancılıkla bir bağları yoktur. Küçük taşralıların bulunduğu kalabalıklarda idealleri istismar için kullanırlar, hamasi nutuklar atarlar sadece.

İşte bu sebepledir ki Ülkücü vicdanın sesi olan Abdurrahim Karakoç, Elbistan'ın Ekinözü beldesinden Ankara'ya geldikten sonra hayal kırıklığına uğramış ve aşağıdaki beyte derdini dökmüştür:

"Biz, biz" diye avunduk; "Biz" yokmuş "Ben"ler varmış,

Siyaset sofrasında bizi yiyenler varmış.

"Ankara'daki Bahçeliler, Semih Yalçınlar, Şefkat Çetinler, Oktay Vurallar... Alanya'daki bir Yörüğün, Kayseri'deki bir Avşar'ın, Karadenizdeki bir Çepni Türkünün kesip yere attığı tırnak bile olamazlar işin aslında...

Ama gel gör ki bunu nasıl anlatsak o küçük taşralılara?

 

DB PLAKALI ARAÇ SAHİPLERİ

Otuz yıl sonra MHP'nin tarihini yazacak araştırmacılar, eminim ki Bahçeli dönemi için "Liyakatin dışlandığı, yağcılığın, yalakalığın yüksek prim yaptığı bir dönem" olarak tespitler yapacaklardır..

İşte bu yüzden on binlerce partili araçlarına DB plakası almıştı...

Şu günlerde DB plakalı araç sahipleri Trafik Şube Müdürlüğüne başvurarak plakalarını değiştirmeye başlamışlar.

Bu da gösteriyor ki Bahçeli gidicidir, Meral Akşener MHP Genel Başkanıdır.

 

AYNADAKİ CEVAPSIZ SORULAR

Ülkücülük iddiası taşıyan kalabalıklarda cevabını bulamadığım o kadar çok soru var ki... Bunlardan bir kaçını sizinle paylaşayım:

1. Futbol takımı taraftarları üst üste 3 yenilgi alındığında antrenman sahasını basıp antrenör aleyhine tezahürat yaparlar. MHP'liler daha Balgat'taki Beyaz Şato'nun önünde 10 kişi bir araya gelip "Bahçeli istifa" diyemediler... Takım sevgisi mi zayıf yoksa futbol taraftarları kadar şuur mu yok bizde?

2. Genel Başkan seçildiği günden itibaren Bahçeli hiç yalpalamadan düz bir çizgide siyaset yapıyor... 15 Ağustos 2000'de imzalanan İKİZ ANTLAŞMALAR gerçek bir Türk Milliyetçisi için 1 Kasım 2015 yenilgisinden bin kat daha vahimdir... Vatana ihanet antlaşmalarına imza atılırken dut yemiş bülbül gibi susan MHP tabanı 1 Kasım'da niye isyan bayrağı açtı?.. 40 vekil dediğin nedir ki?.. 40.000 vekil kaybı bile İkiz Yasalar ihanetine denk olamaz.

3. 18 yıldır Bahçeli aynı Bahçeli.... Peki 18 yılda 8 kez, 18 kez yandaşlık ile muhalefetlik arasında sürekli tavır değiştirenler; hatta mevsimlik muhalefet, mevsimlik yandaş olanlar bir muhakeme sonucu mu tavır değiştiriyorlar?.. Yoksa bizde bir arıza mı var?

Suçu hep Bahçeli'ye atmayalım. Biz de aynaya bakalım ara sıra.

 

MHP DE DEĞİŞİM İSTEMEK GURUR VE ONUR İSPATIDIR

Eskisehir'in orta göbeğine sandık koyun; "Ruhsar Demirel 1. Sıra adayı olsun mu?" diye 10.000 ülkücü oy kullansın. 10 ülkücü olsun demeyecektir.

İstanbul'un orta göbeğine sandık koyun Semih Yalçın, Ekmeleddin, Arzu Erdem, Celal Adan "Garanti sıradan vekil adayımız olsun mu?" Diye 100.000 ülkücü oy kullansın. 100 Ulkucu evet demeyecektir.

İzmir'in orta göbeğine sandık koyun. "Keseci Oktay, Masör Kenan 1. Sıra adayımız olsun mu?" Diye sorun... 5 Ülkücü evet demeyecektir.

Adana'nın, Mersin'in orta göbeğine sandwik koyun... "Başyağcı Mevlüt, Taklacı Oktay Öztürk vekiliniz olsun mu?" Diye sorulsun. Cümbür cemaat herkes "Defolsun!..." diyecektir.

...............

Ülkücüler Züğürt Ağa'nın marabalarıdır değil mi?

Marabanın söz hakkı yoktur değil mi?

"MHP'de Değişim" istemek ülkücünün gurur ve onuruna sahip çıkma hareketidir.

Değişime karşı çıkanlar onursuzdur.

Değişime karşı çıkanlar uyuz atın kıçına yapışmış at sinekleridir.

YORUMLAR

  • 0 Yorum