phishing

Yarın seçim olacakmış gibi çalışıyoruz

Yarın seçim olacakmış gibi çalışıyoruz

Yarın seçim olacakmış gibi çalışıyoruz
01 Kasım 2016 - 17:06

Yarın seçim olacakmış gibi çalışıyoruz


CHP İl Başkanı Kemal Demirkırkan ve İl Yönetim Kurulu Üyeleri Evciler ilçesini ziyaret ettiler. İl Başkanı Demikırkan, yarın seçim olacakmış gibi çalışmaya devam ettiklerini belirtti.

Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Kemal Demirkırkan ve İl Yönetim Kurulu Üyeleri çalışmalarına ara vermiyor. Yarın seçim olacakmış gibi çalışmaya devam ederek vatandaşın ayağına gittiklerini belirten Demirkırkan, kalabalık bir heyetle Evciler İlçesini ve köylerini gezdi. 
EVLERE GİRİN HALKLA BÜTÜN OLUN
Sabah erken saatte Evciler İlçe örgütü, Belediye Başkanı ve Belediye Meclis Üyelerinin katıldığı kahvaltılı toplantıda örgütün ve belediyenin çalışmaları hakkında bilgi alan Demirkırkan ilçe örgütüne ve özellikle kadınlara halkı ikna etmek için evlere girin talimatı verdi. Demirkırkan ve partililer daha sonra İlçe Başkanı Gürsel Kesin ve Belediye Başkanı Saim Özerle birlikte Evciler esnafını ziyaret ettiler.
İKTİDAR SON GÜNLERİNİ YAŞIYOR
Öğleden sonra CHP'li üyelerle bir araya gelen Demirkırkan ülke gündemi, ekonomik kriz ve başkanlık sistemi ile ilgili bilgiler verdikten sonra, "Cumartesi günü yapılan Adana Mitingi göstermiştir ki şu an Türkiye'de ayakta duran, muhalefet eden, iktidara talibim diyen tek güç, CHP'dir. İktidara yürümek için hepinizin desteğine ihtiyacımız var. İktidar artık son günlerini yaşıyor. Hepimiz Genel Başkanımızın emrinde iktidar yürüyüşüne başladık" dedi. 
BAŞKAN ÖZER ÇALIŞMALARI ANLATTI
Daha sona Evciler Belediye Başkanı Saim Özer Belediye'nin yaptığı çalışmalar hakkında bilgi vererek projelerini anlattı. Evciler'in yoğun göç verdiğini ifade eden Özer istihdam ve hayvancılığın geliştirilmesi ile ilgili projeleri ve bölgede yapılmaya başlanan arazi toplulaştırma çalışmalarını hakkında bilgi verdi. Burada vatandaşlar tarafından ilçede bir yükleme rampası olmadığı, bunun için yer bulunduğu ancak kaymakamlıktan onay alınamadığı ifade edilerek, Demirkırkan'dan destek olması istendi.
KÖY HALKINI DİNLEDİ
CHP İl Başkanı Kemal Demirkırkan partililerle birlikte köyleri ziyaret ederek vatandaşların sorunlarını dinledi. Demirkırkan, Başkanlık sisteminin ülkeyi bölme projesi olduğu ifade etti. Altınova köyünde yoğun bir şekilde içme suyunun kirli ve kansorejen olduğunun ifade edilmesi üzerine Demirkırkan köylülerin iletişim bilgilerini alarak konuyla özellikle ilgileneceğini resmi makamlara ileterek köy halkına bilgi vereceğini söyledi.


YORUMLAR

  • 0 Yorum