phishing

Yargıtay heyetinden Vali Tutulmaz’a ziyaret

Yargıtay heyetinden Vali Tutulmaz’a ziyaret

Yargıtay heyetinden Vali Tutulmaz’a ziyaret
23 Şubat 2018 - 21:16

23-25 Şubat 2018 tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığı 2017 Yılı Değerlendirme Toplantısı ve Meslek İçi Eğitim Semineri için ilimize gelen Yargıtay Başkanı İsmail Rüştü Cirit, Yargıtay Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Akarca, Adalet Akademisi Başkanı Yılmaz Akçil ve beraberindeki heyet Vali Mustafa Tutulmaz’ı makamında ziyaret etti.

 

Ziyarette Afyonkarahisar Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Özel, Adli Yargı Adalet Komisyonu Başkanı ve 2. ACM Başkanı Hayati Karaaslan ile Yargıtay Cumhuriyet Savcıları ile Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığı ve Türkiye Adalet Akademisi’nin üst düzey yöneticileri hazır bulundular.

 

Ziyaret öncesi Valilik Şeref defterini imzalayan Yargıtay Başkanı İsmail Rüştü Cirit ve Yargıtay Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Akarca Vali Tutulmaz’ın makamına geçtiler. Karşılıklı bilgi alış verişinin yapıldığı ziyaret sırasında Afyonkarahisar’da olmaktan memnuniyetini ifade eden Yargıtay Başkanı İsmail Rüştü Cirit nazik ev sahipliğinden dolayı Vali Mustafa Tutulmaz’a teşekkürlerini iletti.

 

Ziyaretten ve Yargıtay Başkanı İsmail Rüştü Cirit, Yargıtay Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Akarca, Adalet Akademisi Başkanı Yılmaz Akçil’i ilimizde ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti belirten Vali Mustafa Tutulmaz, Afyonkarahisar’da Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığı 2017 Yılı Değerlendirme Toplantısı ve Meslek İçi Eğitim Semineri’nin başarılı ve verimli geçeceğine inandığını sözlerine ekledi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum