phishing

Yandı mı ? Yakılarak Kundaklandı mı ?

Yandı mı ? Yakılarak Kundaklandı mı ?

Yandı mı ? Yakılarak Kundaklandı mı ?
22 Nisan 2018 - 03:24

Kundaklanma endişesi

Afyonkarahisar Merkez Fakıpaşa Mahallesi Sinan Hanife camii caddesinde bulunan bir evde çıkan yangında 1 ev kullanılamaz hale gelirken yandaki evler sıçrayan yangında itfaiye ekiplerinin başarılı çalışması sonucu yangın söndürüldü.

Dün gece saat 00:00’da başlayan yangında mahallede büyük panik yaşandı. Fakıpaşa Mahallesi Sinan Hanife camii caddesi no 16’da, Bitişik düzen Tarihi Ahşap evde çıkan yangın tüm mahalleyi tehdit etti. Çıkan yangında Afyonkarahisar Belediyesi İtfaiye ekiplerinin anında müdahalesi ile yangın etraftaki diğer evlere sıçramadan söndürüldü.

Yangında bir ev kullanılamaz hale gelirken, yangın sıçrayan 3 evde ufak çapta hasar oluştu. Polis ekiplerinin güvenlik önlemi aldığı yangın çıkan evde kiracı olarak ikamet eden Bahçe A. ve 2 çocuğu mahalle sakinlerinin kundaklama olduğu iddiası ile ifadesi alınmak üzere Emniyet Müdürlüğüne götürüldü.

Fakıpaşa Mahallesi Sinan Hanife camii caddesinde elektrik direklerine sıçrayan yangında havai hat kablolarında çok sayıda patlama meydana geldi. OEDAŞ ekipleri tüm mahallenin elektriklerini kesti. Aynı zamanda yangın çıkan evin içinde büyük bir patlama meydana geldi. Yangın söndürüldükten sonra mahalle büyük bir nefes aldı. Olay yeri inceleme ekipleri geldiği yangında Polis geniş çapta soruşturma başlattı.

 

HABER: AHMET UÇMAK ( A HABER AJANS )

YORUMLAR

  • 0 Yorum