phishing

Voleybol takımına iki takviye

Voleybol takımına iki takviye

Voleybol takımına iki takviye
09 Aralık 2018 - 17:08

 

 

İkbal Afyon Belediyesi Yüntaş Voleybol takımı ikinci yarı için transfere hızlı başladı. Afyon Belediye, Hırvat pasör çaprazı Leo Andric ve pasör oyuncu Hüseyin Baykal ile anlaşma sağladı

Türkiye Voleybol Efeler Ligi'nde mücadele edecek olan İkbal Afyon Belediye Yüntaş Voleybol takımı ligin ilk yarısında küçülme kararı aldı. Fakat devre arasından il protokolünün desteği ile bu kararından sonra harekete geçen Afyon Belediye ikinci yarı maçlarına başlamadan iki oyuncuyu kadrosuna kattı. Hollandalı pasör çaprazı Klapwijk'in Yunanistan takımlarından Paok ile anlaşmasının ardından Afyon Belediye, Hırvat pasör çaprazı Leo Andric'i transfer etti. 1994 doğumlu, 2.03 boyundaki oyuncu son olarak Çin Ligi ekiplerinden Guangdong Shenzhen forması giyiyordu. Leo önceki akşam saatlerinde eski takımında oynadığı maçın ardından yola çıkarak Türkiye'ye geldi. Afyon Belediyeli yöneticiler, Denizli'de karşıladığı Leo'yu bugün Afyonkarahisar'a getirdi.

 GENÇ BAYKAL AFYON'DA

Afyon Belediye pasör oyuncu Hüseyin Baykal'la da anlaştı. Sezona Sorgun Belediyespor'da başlayan Hüseyin Baykal voleybola Fenerbahçe altyapısında adım attı 6 yıl İstanbul BBSK forması giydi.

 

KOCATEPE GAZETESİ

YORUMLAR

  • 0 Yorum