phishing

Varsa yoksa Ankaragücü

Varsa yoksa Ankaragücü

Varsa yoksa Ankaragücü
18 Eylül 2017 - 20:36

Varsa yoksa Ankaragücü


TFF 2.Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden temsilcimiz Afjet Afyonspor, ligin üçüncü haftasında deplasmanda konuk olduğu Sivas Belediyespor’a 1-0 mağlup olmuş ve haftayı 1 puan ile kapamak zorunda kalmıştı
SERCAN SAYIN- TFF 2.Lig Kırmızı Grup’ta yer alan ve üçüncü haftada deplasmanda Sivas Belediyespor’a konuk olan temsilcimiz Afjet Afyonspor, rakibine 1-0 yenilerek haftayı puansız kapamış ve 4 puan ile sekizinci sırada kalmıştı. Lig’de oynanan müsabakaların ardından şimdi ise sırada Ziraat Türkiye Kupası 3.Tur maçlarına gözler çevrilmiş durumda.
TEK PAROLA KAZANMAK
Sivas Belediyespor maçını unutarak tamamı ile evinde oynayacağı kupa maçına odaklanan Mor Beyaz’lı ekibimiz, zorlu rakibine bir günlük iznin ardından hazırlanmaya başladı. Kağıt üzerinde her ne kadar Ankaragücü’nün favori olduğu bilinse de, temsilcimizin güçlü rakibi karşısında sürpriz kovalayacağı ve sahaya kazanma parolası ile çıkacağı ise aşikâr bir durum olarak göze çarpıyor.
YARA SARMAK İSTİYORUZ
Sezona deplasmanda Tokatspor beraberliği ile başlayan Jetler, ikinci haftada Mersin İdman Yurdunu 3-1 ile geçti. Temsilcimiz üçüncü haftada ise Sivas Belediyespor’a 1-0 mağlup oldu ve ligdeki ilk yenilgisini alarak deyim yerinde ise büyük bir hüzne uğradı. Ziraat Türkiye Kupası üçüncü turunda Ankaragücü ile karşılaşacak olan takım, bir nebzede olsa yaralarını sarmak istiyor. 
MÜCADELE 21 EYLÜL PERŞEMBE GÜNÜ
Kura çekimi sırasında muhtemel tarihler 19, 20 ve 21 Eylül olarak tespit edilmişti. Yapılan son toplantı sonrasında AFJET Afyonspor ile MKE Ankaragücü’nün Ziraat Türkiye Kupası 3. Tur maçının tarihi belli oldu. Kendi evinde 21 Eylül Perşembe günü saat 17.30’da Ankaragücü’nü konuk edecek olan AFJET Afyonspor maçı kazanması halinde Türkiye Kupası’nda 4. Turu’na terfi edecek. Maç, ASpor Kanalından dönüşümlü olrak canlı yayınlanacak.

 


YORUMLAR

  • 0 Yorum