phishing

Vali Tutulmaz Şuhut’a Bağlı Köylere Ziyarette Bulundu.

Vali Tutulmaz Şuhut’a Bağlı Köylere Ziyarette Bulundu.

Vali Tutulmaz Şuhut’a Bağlı Köylere Ziyarette Bulundu.
22 Şubat 2018 - 17:54 - Güncelleme: 22 Şubat 2018 - 18:16

Köy ziyaretlerinde bulunarak halkın istek, talep ve önerilerini imkânlar çerçevesinde yerine getiren Vali Mustafa Tutulmaz, Şuhut’a bağlı Çobankaya, Bademli, Kulak, Atlıhisar, Balçıkhisar, Kayabelen, Güneytepe, Mahmut, Yarışlı ve Efe Köylerine ziyarette bulundu.

 

Vali Mustafa Tutulmaz’ın ziyareti sırasında Şuhut Kaymakamı Dr. Mehmet Boztepe, İl Jandarma Komutanı Jan. Alb. Orhan Sırma hazır bulundu.

 

Köylerde ilgiyle karşılanan Vali Mustafa Tutulmaz, kendini karşılayan vatandaşlarla teker teker tokalaşarak, hayırlı günler temennisinde bulundu ve taleplerini dinledi.

 

Ziyaretleri sırasında tarım ve hayvancılık faaliyetleriyle geçimini sağlayan üretken insanların yanında olmaktan mutluluk duyduğunu belirten Vali Tutulmaz; “Öncelikle halkımızın en iyi şartlarda ve ortamlarda hayatlarını sürdürebilmeleri için bizler elimizden gelen gayreti göstermemiz gerektiğini belirtmek isterim. Bu anlamda tarım ve hayvancılıkla uğraşarak kendisine, çevresine, iline ve hatta ülkesine katkı sağlayan köylerimizde yaşayan vatandaşlarımızı önemsiyoruz. Onların yanında olmak ve onlara destek olmak bizlerin en önemli sorumlulukları arasındadır. Bizler de her fırsatta halkımızın arasında olmaya gayret ediyoruz. Halkımızı dinleyerek bizlere ilettikleri her türlü ihtiyaç, sıkıntı ve taleplerini bizlere verilen imkânlar çerçevesinde yerine getirmeye çalışıyoruz.” dedi.

 

Çobankaya köyü ziyaretinde ‘Silahlı Eğlenceye Hayır’ pankartını gören Vali Tutulmaz, Çobankaya Köyü Muhtarına ve tüm köylülere teşekkür ederken, bu bilinçle inşallah eğlencelerde silah atma âdetinin önüne geçileceğine ve mutlu günlerimizin kana bulanmasının önleneceğine inandığını belirtti.

 

Vali Mustafa Tutulmaz, ziyaretleri esnasında yöre halkıyla bir araya gelirken, kendisine iletilen her bir konuyu titizlikle dinleyip, halktan gelen istek ve taleplerin yerine getirilmesi için ilgili kurum ve kuruluş yetkililerine talimatlar verdi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum