phishing

Vali Tutulmaz Emirdağ ve Bolvadin İlçemize Bağlı Köylere Ziyarette Bulundu.

Vali Tutulmaz Emirdağ ve Bolvadin İlçemize Bağlı Köylere Ziyarette Bulundu.

Vali Tutulmaz Emirdağ ve Bolvadin İlçemize Bağlı Köylere Ziyarette Bulundu.
15 Mart 2018 - 14:45 - Güncelleme: 15 Mart 2018 - 14:51

 

Köy ziyaretleri öncesinde Emirdağ ilçesindeki yeni binasında hizmet vermeye başlayan İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne ziyarette bulunan Vali Tutulmaz, incelemelerde bulunarak yetkililerden bilgiler aldı.

Emirdağ Kaymakamı Hüseyin Sayın, İl Jandarma Komutanı Jan. Alb. Orhan Sırma, İl Emniyet Müdürü Fahrettin Şen ve İl Özel İdare Genel Sekreteri Recep Oyur’un da hazır bulunduğu İlçe Emniyet Müdürlüğünü ziyareti sırasında Vali Mustafa Tutulmaz, ilçedeki asayiş durumu hakkında karşılıklı bilgi alış verişinde bulundu.

İlçe Emniyet Müdürlüğü ziyaretini tamamlayan Vali Mustafa Tutulmaz programları çerçevesinde Emirdağ ilçemize bağlı Suvermez, Hamzahacılı, Salihler, Daydalı, Bademli, Avdan, Gelincik, Aşağı Piribeyli, Örenköy, Leylekli Köyleri ve Davulga Beldesi ile Bolvadin ilçemize bağlı B.Karabağ, Ortakarabağ ve Derekarabağ Köylerine ziyaretlerde bulundu.

 Vali Mustafa Tutulmaz’ın köy ziyaretlerine Emirdağ Kaymakamı Hüseyin Sayın, Bolvadin Kaymakamı İbrahim Özkan, İl Jandarma Komutanı Jan. Alb. Orhan Sırma ve İl Özel İdare Genel Sekreteri Recep Oyur eşlik ettiler.

 Programları kapsamında köylere ziyarette bulunan ve ilgiyle karşılanan Vali Mustafa Tutulmaz, kendini karşılayan vatandaşlarla teker teker tokalaşarak, hayırlı günler temennisinde bulundu ve taleplerini dinledi.

 Ziyaretleri sırasında üretken insanların yanında olmaktan mutluluk duyduğunu belirten Vali Tutulmaz; “Bizler halkımızın en iyi şartlarda ve ortamlarda hayatlarını sürdürebilmeleri için elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Önemi günden güne artan tarım ve hayvancılık faaliyetleriyle geçimini sağlayarak; çevresine, iline ve hatta ülkesine katkı sağlayan üretken vatandaşlarımızı önemsiyoruz. Onların yanında olmak ve onlara destek olmak bizlerin en önemli sorumlulukları arasındadır. Bu nedenle halkımızın arasında olmaya, onların istek ve taleplerini dinlemeye gayret ediyoruz. Bizlere iletilen her konu titizlikle ele alınarak, imkânlar çerçevesinde yerine getirilmeye çalışıyoruz.” dedi.

 Vali Mustafa Tutulmaz, ziyaretleri esnasında yöre halkıyla bir araya gelirken, kendisine iletilen her bir konuyu titizlikle dinleyip, halktan gelen istek ve taleplerin yerine getirilmesi için ilgili kurum ve kuruluş yetkililerine talimatlar verdi.

 Davulga Belediyesi’ne ziyareti sırasında beldede devam eden çalışma ve yatırımlar hakkında yetkililerden bilgiler alan Vali Mustafa Tutulmaz, Belediye Başkanı ve çalışanlarına başarılarının devamını diledi. Belediye Başkanlığı ziyaretinin akabinde Davulga Jandarma Karakol Komutanlığını ziyaret eden Vali Mustafa Tutulmaz, incelemelerde bulundu. Daha sonra Davulga İlkokulu ve Ortaokulu’nu da ziyaret eden Vali Mustafa Tutulmaz, öğrenciler ile bir araya gelerek onlarla sohbet etti.

YORUMLAR

  • 0 Yorum