phishing

Vali Tutulmaz’dan Merkeze Bağlı Köy ve Kasabalara Ziyaret

Vali Tutulmaz’dan Merkeze Bağlı Köy ve Kasabalara Ziyaret

Vali Tutulmaz’dan Merkeze Bağlı Köy ve Kasabalara Ziyaret
21 Mart 2018 - 02:09 - Güncelleme: 21 Mart 2018 - 02:13

İlçe, kasaba ve köy ziyaretlerinde bulunarak halkın istek, talep ve önerilerini imkânlar çerçevesinde yerine getiren Vali Mustafa Tutulmaz, ilimiz merkezine bağlı Çayırbağ ve Fethibey Kasabaları ile Saraydüzü ve İsmail Mahallesine ziyarette bulundu.

 Ziyaretleri sırasında Çayırbağ Belediye Başkanı Yakup Çam ile Fethibey Belediye Başkanı Mustafa Özdemir’den yatırımlar ve faaliyetler hakkında bilgiler alan Vali Tutulmaz; “Halkımızın daha iyi ortamlarda hayatlarını devam ettirmeleri için bizler her fırsatta halkımızın arasında olmaya gayret ediyoruz. Halkımızı dinleyerek bizlere ilettikleri her türlü ihtiyaç, sıkıntı ve taleplerini mevcut imkânlar çerçevesinde yerine getiriyoruz. Belediye Başkanlarımıza da çalışmaları nedeniyle başarılar diliyorum.” dedi.

 Vali Mustafa Tutulmaz, köy ve kasabalardaki okullarda da incelemeleri sırasında öğretmen ve öğrencilere bazı nasihatlerde bulundu. Vali Tutulmaz, yöre halkından kendisine iletilen her talep ve konuyu titizlikle dinleyip, halktan gelen istek ve taleplerin yerine getirilmesi için ilgili kurum ve kuruluş yetkililerine talimatlar verdi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum