phishing

Vali Tutulmaz Anıtpark'taki Kutlamalara Katıldı.

Vali Tutulmaz Anıtpark'taki Kutlamalara Katıldı.

Vali Tutulmaz Anıtpark'taki Kutlamalara Katıldı.
30 Mayıs 2018 - 00:14

Vali Mustafa Tutulmaz TFF 2. Lig Play-off’ta şampiyon olarak Spor Toto 1. Lige yükselen Afjet Afyonspor'un onuruna düzenlenen iftar yemeğine katıldı.

 

Afjet Afyonspor'un onuruna düzenlenen iftar yemeğine Vali Mustafa Tutulmaz’ın yanı sıra Milletvekili Hatice Dudu Özkal, Burcu Köksal, Garnizon Komutanı Tuğg. Özdemir Şan, Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Vali Yardımcıları Dr. Adem Uslu, Cafer Sarılı, Erhan Günay, İl Genel Meclisi ve Afjet Afyonspor’umuzun Başkanı Salih Sel, Afjet Afyonspor Yönetim Kurulu Üyeleri, İl Genel Meclisi Üyeleri, il müdürleri ve futbolcular ile aileleri katıldı.

 

Vali Mustafa Tutulmaz Afet Afyonspor'un onuruna düzenlenen iftar yemeği öncesinde futbolcuların masalarını teker teker dolaşarak Afjet Afyonspor futbolcularını ve yöneticilerini galibiyetleri ve Spor Toto 1. Lige yükselmeleri nedeniyle tebrik etti.

 

İftar sonrasında Vali Mustafa Tutulmaz ve protokol üyeleri Afet Afyonspor'un Spor Toto 2.Ligdeki tek temsilcisi Afjet Afyonspor’un 2. Lig Play-Off finalinde Sakaryaspor’u 2-1 mağlup ederek önümüzdeki sezon Spor Toto 1. Lig’de mücadele etmeye hak kazanan Afjet Afyonspor’umuzun Anıtpark'ta düzenlenen kutlama törenine katılarak futbolcular ve taraftarın sevincine ortak oldular.

 

Anıtpark'ta düzenlenen kutlamada konuşan Vali Mustafa Tutulmaz; “ Bu başarılarının temelinde sizler varsınız. Sizlerin desteği ile bu başarı geldi. Bu başarıyı devamlı hale getirebilmemiz için önümüzdeki sezonda daha büyük desteğe ihtiyacımız var. Gerek maddi, gerekse manevi desteğe ihtiyacımız var. İyi ki sizler varsınız ve bu başarıyı hep beraber kutluyoruz. Afjet Afyonspor’umuzun bu başarıyı elde etmesinde desteklerini esirgemeyen başta Orman ve Su İşleri Bakanımız Prof. Dr. Veysel Eroğlu olmak üzere tüm Milletvekillerimize, Belediye Başkanımız Burhanettin Çoban’a, İl Genel Meclisi ve Afjet Afyonspor’umuzun Başkanı Salih Sel’e, Yönetim Kurulu Üyelerimize, İl Genel Meclisi Üyelerimize, Afjet Yönetim Kurulu Üyeleri ile çalışanlarına, takımımızın tüm teknik ekibi ile futbolcu kardeşlerimize, kendi sahamızda ve deplasmanlarda takımımızı yalnız bırakmayan taraftarlarımıza ve Afyonkarahisar’lı vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

 

Vali Mustafa Tutulmaz’ın konuşmasının sonunda Afjet Afyonspor'umuzun TFF 2. Ligden Spor Toto 1.Lige yükselmesi nedeniyle düzenlenen ve çok sayıda hemşerimizin coşkulu bir şekilde katıldığı program havai fişek ve meşale gösterileri ile sona erdi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum