phishing

Vali Mustafa Tutulmaz Şuhut’taki Şehit Ailelerini Ziyaret Etti.

Vali Mustafa Tutulmaz Şuhut’taki Şehit Ailelerini Ziyaret Etti.

Vali Mustafa Tutulmaz Şuhut’taki Şehit Ailelerini Ziyaret Etti.
22 Şubat 2018 - 17:51

 

Vali Mustafa Tutulmaz, Şuhut’taki şehit ailelerini ziyaret ederek, tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle anarak ailelerine şükran duygularını iletti.

 

Vali Mustafa Tutulmaz’ın Şuhut’taki programlarında Şuhut Kaymakamı Dr. Mehmet Boztepe, İl Jandarma Komutanı Albay Orhan Sırma ve Aile Sosyal Politikalar Müdür Vekili Zekai İnan hazır bulundular.

 

Şuhut ilçesindeki programları kapsamında sırasıyla Çobankaya Köyündeki Şehit Mesut Akpınar' in ailesine, Bademli Köyündeki Şehit Abdurrahman Kılıçarslan'ın ailesine, Balçıkhisar Köyündeki Şehit Nurullah Oymak ve Şehit Mehmet Emin Özdemir’in ailelerine, Mahmut Köyündeki Şehit Enver Korkmaz’ın ailelerine ziyarette bulundu.

 

Ziyaretleri sırasında Şehit ailelerimizin istek ve taleplerini dinleyen Vali Mustafa Tutulmaz; “Yüce Allah Kur’an-ı Kerim’de şehitlerimiz için ‘Allah yolunda öldürülenlere, ölüler demeyin. Bilakis onlar diridirler, lâkin siz anlayamazsınız’ buyurmuştur. Şehitlerimiz milletimiz, bayrağımız, vatanımız ve devletimiz için en kutsal varlıkları olan canlarını feda etmişlerdir. Bu anlamda tüm kutsal değerlerimiz için canlarını feda eden tüm şehitlerimizi, rahmet, minnet ve şükranla anıyorum. Bu anlamda şehit ailelerimizin her zaman yanında olduğumuzu belirterek, kendilerinin istek ve taleplerinin bizler için önemli olduğunu vurgulamak isterim. Şehit yakınlarına her zaman kapımız ve gönlümüz açıktır.” dedi.

 

Şehit aileleri Vali Mustafa Tutulmaz’ın gerçekleştirdiği ziyaret nedeniyle çok mutlu olduklarını belirtirken, kendilerini yalnız bırakmamasından dolayı ayrıca şükranlarını sundular.

YORUMLAR

  • 0 Yorum