phishing

Vali Güner, OSB’de incelemelerde bulundu

Vali Güner, OSB’de incelemelerde bulundu

Vali Güner, OSB’de incelemelerde bulundu
18 Kasım 2015 - 12:33

Vali Hakan Yusuf Güner, Afyonkarahisar Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Yeşilay'ı ziyaret etti. Vali Güner'i OSB Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Yeşilay ve Yönetim Kurulu Üyesi İrfan Mutluer karşıladı. Daha sonra yapılan çalışmalar ve faaliyetler hakkında bilgiler veren Yeşilay, Organize Sanayi Bölgesi içerisinde Belediye Başkanı Çoban'ın destekleriyle yürüttüğü parke taşı döşeme işleri ve asfaltlama çalışmalarını Vali Güner'e yerinde gösterdi.

 

VALİ: ÇALIŞMALARDAN MEMNUNUM

Afyonkarahisar'da ilerleme potansiyelinin yüksek olduğunu, bu anlamda tüm kurum ve kuruluşların kendilerini yenileyerek daha aktif bir yönetim içerisine girmeleri gerektiğinin altını çizen Vali Hakan Yusuf Güner, Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulunun bu yöndeki çalışma ve faaliyetlerinden memnun olduğunu belirtti.

Vali Güner, yapılan son çalışmalarla organize sanayinin çok daha güzel bir hal aldığını belirtirken, OSB Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Yeşilay'ın engin tecrübesi ve önemli girişimleriyle çok verimli ve başarılı işlerin sergilendiğini söyledi. OSB Başkanı ve Yönetim Kurulunun bu tür çalışmalarına Valilik olarak daima destek olacağını söyleyen Vali Güner, tüm OSB yönetimine başarılı çalışmalarının devamını diledi.

 

YEŞİLAY: GÜNER GELDİ, İL ŞANTİYEYE DÖNDÜ

Ziyaretlerinden dolayı Vali Hakan Yusuf Güner'e teşekkürlerini sunan OSB Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Yeşilay ise şunları söyledi: “Sayın Valimiz Hakan Yusuf Güner’in Afyonkarahisar'a göreve başlamasından kısa bir süre sonra ilimizin şantiye alanına döndüğü herkesçe malumdur. Bizlerde bu değişim, dönüşüm ve gelişime ayak uydurarak Sayın Vali ve Sayın Belediye Başkanımızın destekleriyle Organize Sanayi Bölgemizde çok daha başarılı çalışmalara imza attık ve halende atmaya devam ediyoruz. Sayın Vali sağ olsun bizleri sık sık ziyaret ederek yaptığımız çalışmaları yakından takip etmektedir. Bu ve bundan sonraki çalışmalarda Sayın Vali Güner’in yanımızda olacağına inanıyor, kendilerine teşekkürlerimizi sunuyoruz."

 Ziyaret 30 bin metrekare asfalt çalışması yapılan ve 55 bin metrekare kilitli parke döşenen yerlerin incelenmesi ve karşılıklı bilgi alış verişi ile sona erdi.●Kurtuluş

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum