phishing

Üstün : Dün ne dediysek bugünde aynı ufak gelirsiniz!!!

Üstün : Dün ne dediysek bugünde aynı ufak gelirsiniz!!!

Üstün : Dün ne dediysek bugünde aynı ufak gelirsiniz!!!
15 Mart 2018 - 13:45

İsmail Elibol’un sosyal medya hesabından yazdıklarına Cengiz Üstün sessiz kalmadı. İsmail Elibol’un Haddinizi bileceksiniz sözlerine kızan Üstün sosyal medya hesabından Elibol’a verdi veriştirdi.

Üstün sosyal medya hesabından yazdığı yazıda Elibol’un okuduğunu anlamaktan aciz olduğunu iddia etti ve çapsız diyerek haddi hesabı öğreteceğini iddia etti.

ONLAR ADAM GİBİ ADAM

Sosyal medyadan Elibol’a yüklenen Elibol’un gömdük diye bahsettiği insanların adam gibi adam olduğunu ifade etti. Dün tek başına olduğunu bugünde tek başına olduğunu söyleye Üstün Dün ne diyorsa bugün de aynısını söylediğini ifade etti.

ONLAR SAYESİNDE BİR YERLERE GELDİN HAKKIM HARAM OLSUN

Elibol’un Sandıklı Esnaf ve Sanatkarlar Odası seçimlerinde karşısında yer aldığı Hasan Mutlu için adam gibi adam diye Üstün, Elibol’un Hasan Mutlu sayesinde bir yerlere gelip makam ve mevki kazandığını iddia etti. Bu kazanımda kendisinin de payının olduğunu iddia eden Üstün hakkını haram etti. Üstün Elibol hakkında çok ciddi bir iddiada da bulunarak Sandıklı Esnaf ve Sanatkarlar Odası seçimlerinde birlikte olduğu insanlara eskiden ana avrat küfür ettiğini söyledi. Ve bunu nasıl yaptın dedi. 

OKUDUĞUNU ANLAMAKTAN ACİZ

Üstün sosyal medya hesabından ufak gelirsiniz dediği Elibol hakkında şunları yazdı;” Daha okuduğunu dahi anlamaktan aciz, belediye başkanlığı yapmış ilkesiz çapsız insanlar! Haddi hesabı öğretirim size. Dün tek başımaydım bugünde yine tek başımayım dün ne diyorsam bugünde aynısını söylüyorum. Bugün gömdük diye bahsettiğin insanlar adam gibi adam. Dün onların sayesinde bir yerlere geldin makam mevki kazandın,(bunda birazda benim katkım var hakkım haram olsun) bugün de ana avrad küfür ettiğin insanlarla beraber nasıl taraf oldun.

ÇAPA BAK ÇAPA

Bizim için ülkümüz ilkemiz ne ise o. Ya sen. İyi partiden milletvekilimi olacaksın. Seni izlemeye devam ediyorum kim bilir daha kimlerle beraber olacaksın. Çapını gücünü göreceğiz. UFAK GELİRSİNİZ... SERÇENİN ALAYI OLMAZ!!!”dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum