phishing

Ünal Yılmaz Koleji kurumları bilgilendiriyor

Ünal Yılmaz Koleji kurumları bilgilendiriyor

Ünal Yılmaz Koleji kurumları bilgilendiriyor
15 Ekim 2017 - 18:49

 

Ünal Yılmaz Koleji kurumları bilgilendiriyor

 

KURTULUŞ-Dinar Özel Ünal Yılmaz Koleji Müdürü Ünal Yılmaz, İdari Müdürü Rabia Söyler Sarı ve Türkçe Öğretmeni Serkan Kıran ile birlikte Cumhuriyet Başsavcısı İbrahim Mertürk’ü, Dinar Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Hakan Uyan’ı ve Dinar Devlet Hastanesi Başhekimi Fatih Türkmensoy’u makamlarında ziyaret etti. Yeni eğitim-öğretim sezonunun başlaması, özel okul olarak ilçeye ve çevresine yeni bir vizyon ve bakış açısı kazandırmak adına çalışmaların devam ettiği Ünal Yılmaz Koleji yetkilileri bu seferde çeşitli ziyaretlerine başladı.

Okul Müdürü Ünal Yılmaz, ziyaretlerde yaptığı konuşmasında, her şeyin en önemli olan eğitim ve öğretimin üzerinde çok büyük bir titizlikle durduklarını ve buna göre hareket ettiklerini ifade ederek şunları söyledi:

ÖĞRENCİLERİMİZİN SOSYAL ETKİNLİKLERİNE ÇOK ÖNEM VERİYORUZ

“Özel Ünal Yılmaz Koleji olarak bütün kurumlarımıza ziyaret gerçekleştirerek eğitim ve öğretim hakkında bazı istişareler gerçekleştiriyoruz. Kurumumuzun yapmış olduğu çalışmaları ve projeleri anlatıyoruz. İlçeye geldiğimiz günden beri, aile okuluna çok önem verdik. Bu yıl ise aile okulumuz 4 Kasım 2017 günü başlayacak. Öğrencilerimiz ve velilerinin de çok önem ve değer verdiği aile okulu her zaman olduğu gibi okul, veli ve aile üçgenindeki ilişkileri esas alacaktır. Bu yıl üçüncü yılımız olması nedeniyle altın çağımızı yaşayacağız. Öğrencilerimizin sosyal etkinliklerine çok önem veriyoruz. 1. Ve 2. Dönem olmak üzere 4 ayrı gezi programı düzenleyeceğiz. Geçtiğimiz günlerde ise okul konsey başkanımızı gerçek seçimlerdeki kurallar geçerli olmak kaidesiyle gerçekleştirdik. Artık okulumuzu okul konsey başkanı ve üyeleri yönetiyor.”

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum