phishing

Ünal Yılmaz koleji ile eğitim işbirliği protokolü imzalandı

Ünal Yılmaz koleji ile eğitim işbirliği protokolü imzalandı

Ünal Yılmaz koleji ile eğitim işbirliği protokolü imzalandı
31 Mayıs 2018 - 23:30

Dinar' da Ticaret ve Sanayi Odası ve Ünal Yılmaz koleji arasında eğitim işbirliği protokolü imzalandı.

Protokol anlaşmasında Dinar Ticaret ve Sanayi Odasının tüm Üyelerine %50 indirim yapılması sağlandı. Dinar Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Bağırkan, Meclis Başkanı Ahmet Acar, Yönetim Kurulu Üyeleri Ahmet Demir, Ahmet Şükrü Eren, Haluk Gürbüzer, Ünal Yılmaz Koleji sahibi Ünal Yılmaz'a ve Bölgemiz öğrencilerine hayırlı olmasını temenni eder , öğrenci arkadaşlarımıza başarılar dileriz.

Protokolün Amacı

Bu protokolün tarafları özel dinar öğretmen Önal yılmaz koleji ve Dinar Ticaret ve Sanayi Odası üyelerinin çocuklarının ortaokul eğitim ve öğretim ihtiyaçlarını gidermek ve bu protokol çerçevesinde ücret indirimi şartlarını belirlemektir.

Taraflar, Bu protokolün tarafları özel dinar öğretmen Ünal yılmaz koleji ile dinar ticaret ve Sanayi odası yönetim kuruludur. Tarafların hak ve yükümlülükleri özel Dinar öğretmen Ünal yılmaz Kolejinin 2018 ve 2019 yılı standart ücreti 12.000 TL olup Dinar Ticaret ve Sanayi Odası üyelerine %50 indirim yapılacaktır. Sözleşmeden yararlanabilmek için Dinar Ticaret ve Sanayi Odasından alınacak son bir ay altı oda sicil kaydı kayıt suretinin sunulması gerekmektedir. Özel dinar öğretmen Ünal yılmaz koleji tarafından yapılan indirim de yemek ücreti servis ücreti ve ücretli sosyal aktifeler dahil değildir. İndirimden yararlanın öğrencilerin kardeşi ve kayıt yaptırması halinde ek %5 indirim yapılacaktır. Özel dinar öğretmen Ünal yılmaz kolejine öğrenci ödemelerinden veya yaşanan aksaklıklardan Dinar Ticaret ve Sanayi Odası ve yönetim kurulu hiçbir şekilde sorumlu tutulmayacaktır. Protokol hakkında semese emil sosyal medya ve İnternet sitesi paylaşımları ve bu gibi her türlü duyuruları yapmak veya yapmamak Dinar Ticaret ve Sanayi Odası yönetim kurulunun kararına bırakılmıştır. Özel Dinar öğretmen Ünal yılmaz Kolejinin öğrenci kontenjanı doldu dolduğu taktirde Dinar Ticaret ve Sanayi Odasına bilgi vermek şartıyla öğrenci indirim indirimi durdurulacak ve belge verilmeyecektir. Protokolün süresi bu eğitim iş birliği protokolü 29.05.2018 tarihi itibari ile oluşturulmuş ve 2018 - 2019 eğitim öğretim yılı için geçerli olup sonraki dönemler için şartlarda değişiklik hakkı saklı kalmak kaydıyla her yıl yenilenecektir beş maddeden oluşan bu protokol 30.05.2018 tarihinde iki nüsha olarak tanzim ve imza edilmiştir.

YORUMLAR

  • 0 Yorum