phishing

Uçmak Suriye sınırına mehmetçiğe destek için gitti

Uçmak Suriye sınırına mehmetçiğe destek için gitti

Uçmak Suriye sınırına mehmetçiğe destek için gitti
20 Şubat 2018 - 13:02

Afyonkarahisar İnternet Gazetecileri Derneği Başkanı Ahmet Uçmak ve beraberindeki heyet Afrin’e Operasyon düzenleyen Mehmetciğimize destek olmak için Suriye sınırına gitti.

 

Suriye sınırına STK Temsilcileri ile birlikte Afrin Organizasyonunu düzenleyen Uluslar Arası Aşcılar Fedarasyonu adına Fatma Bayrak, Be- Ka- Der Genel Başkanı Gazeteci Savaş Suluhan, İdealist Kadınlar Derneği Genel Başkanı Aslı Filiz, Oses Çiğ Köfte Genel Başkanı Osman Yaşar, Suudi Arabistan İstanbul Büyük Elçisi eşi değerli Hanfendi Emina hanım, Afyon İnternet Gazetecileri Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Uçmak ve beraberindekiler katıldı.

 

Mehmetciklerimiz için kurbanlar kesildi ve düalar edildi. Uluslar arası Usta aşcılar tarafından kesilen kurbanlar sınıra gelen kazanlar ile kavrularak askerimize gönderildi. İnternet Gazetecileri Derneği Başkanı Ahmet Uçmak tarafından askerimize destek olmak amacı ile Afyon Sucuğu, Kaymaklı Lokum, Atlet, Kilot ve Çorap mehmetciğimize ulaşması için Hassa Belediyesi Başkanı Abdurrahman Demirel’e teslim edildi.

 

Afyon İnternet Gazetecileri Derneği Başkanı Ahmet Uçmak’ın Afrin Operasyonnundaki mehmetciklerimize gönderilmesi için 3 Koli Afyon Sucuğunu Kasaplar Odası Başkanı İbrahim Yörük’e, 550 kutu Afyon Kaymaklı Lokumu için destek olan Yörükler Mobilya Fatih Okyar’a, Askerimizin İç Çamaşır ve Çorap ihtiyacı için destek veren Yarım Elma Derneğine Başkan Uçmak çok teşekkür etti.

 

Suriye Sınırına giden İnternet Gazetecileri Derneği Başkanı Ahmet Uçmak şu ifadelere yer verdi;

 

Önncelikle bu organizasyonu düzenleyen Fatma Bayrak hanıma teşekkür ederim. Askerimize moral olsun diye gerçekleştirdiğimiz bu organizasyon ile Suriye sınırına gittik. Gerçekten Askerimizin morali çok yüksek olduğunu gördüm. Tüm insanlar sınıra akın ediyor ve desteğini esirgemiyor. Mehmetciklerimiz için kurbanlar kesiliyor. Sınırdaki tüm köylerin camları ve çatıları, dağlar Türk bayrakları ile donatılmış, Devletimiz görev yapan askerlerimiz için seferber olmuş, Operasyon büyük bir kararlılıkla devam ediyor. Sınır Köylerinde askerimize vatandaşlarımız tam destek veriyor. Suriye Sınırında Hatay Hassa Belediyesi ve ekipleri Başkan Abdurrahman Demirel öncülüğünde tüm imkanları ile seferber olduklarını gördüm, Allah Mehmetciğimizi korusun, tüm düalarımız mehmetciklerimiz için; dedi.

 

 

 

Hassa Belediye Başkanı Abdurrahman Demirel, desteklerinden dolayı, askerimize moral ve motivasyon olsun diye sınıra gelen Başkan Uçmak’a pilaket takdim etti. Başkan Uçmak ise misafirperverliğinden dolayı Başkan Demirel’e teşekkür etti.

YORUMLAR

  • 0 Yorum