phishing

TVF'den Hakemlere büyük jest

TVF'den Hakemlere büyük jest

TVF'den Hakemlere büyük jest
11 Eylül 2017 - 18:54

TVF'den Hakemlere büyük jest

 

Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) voleybol hakemlerinin kıyafetlerini yeniden tasarlattı. TVF Başkanı Mehmet Akif Üstündağ, tüm ulusal ve uluslararası voleybol hakemlerinin kıyafetlerinin TVF bütçesinden karşılanacağını açıkladı

 

KURTULUŞ- Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) voleybol hakemlerinin kıyafetlerini yeniden tasarlattı. Antalya’da 7 Eylül Perşembe günü başlayan “Hakem ve Gözlemci Gelişim, Bilgilendirme Semineri”nde TVF Başkanı Mehmet Akif Üstündağ, tüm ulusal ve uluslararası voleybol hakemlerinin kıyafetlerinin TVF bütçesinden karşılanacağını açıkladı. Bu karar, seminere katılan hakemler tarafından memnuniyetle karşılandı.

BEĞENİLECEĞİNİ UMUYORUZ

TVF Başkanı Mehmet Akif Üstündağ “Hakem ve temsilcilerimiz camiamızın vazgeçilmezidir. Siz değerli arkadaşlarım için en iyi imkanları sunma çabası içerisindeyiz. Yeni sezonda hakem kıyafetlerini Federasyon olarak yeniden tasarlattık. Ulusal ve uluslararası voleybol hakemlerimizin kıyafetleri Federasyonumuz tarafından temin edilecektir. Yönetim Kurulumuzun, Merkez Hakem ve Gözlemci Kurulu (MHGK) ile birlikte belirlediği yeni kıyafetlerin beğenileceğini umuyoruz” dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum