phishing

Toprak ve bayrak Başbakan’a teslim edildi

Toprak ve bayrak Başbakan’a teslim edildi

Toprak ve bayrak Başbakan’a teslim edildi
11 Eylül 2017 - 18:23

Toprak ve bayrak

Başbakan’a teslim edildi

 

Bir dizi temel atma törenleri ve temaslarda bulunmak için İzmir’e giden Başbakan Binali Yıldırım’a, Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Şuhut ilçesinden süvariler tarafından getirilen toprak ve bayrağı teslim etti

 

İzmir Hükümet Konağı önünde Başbakan Binali Yıldırım'ın da katılımıyla gerçekleştirilen törende, saygı duruşunda bulunuldu, İstiklal Marşı okundu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kentin kurtuluş günü nedeniyle gönderdiği mesajın okunduğu törende, Atlı Süvari Birlikleri'nin 9 Eylül'de kente girişi ve vilayet binasında Türk bayrağını göndere çekişi canlandırıldı. Afyonkarahisar'ın Şuhut ilçesinden getirilen ve süvariler tarafından Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu'na verilen toprak ve Türk bayrağı, Başbakan Yıldırım'a teslim edildi. Yıldırım, bayrağı öperek alnına götürdü.

TÖRENE KATILIM YOĞUN OLDU

Törenin ardından Yıldırım, Konak Meydanı'nda oluşturulan PTT standı önünde toplu fotoğraf çektirdi, 9 Eylül için özel olarak hazırlanan pulu imzaladı. Törene, Sağlık Bakanı Ahmet Demircan, Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, İzmir Valisi Erol Ayyıldız, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Ege Ordu Komutanı Orgeneral Abdullah Recep, protokol üyeleri ve vatandaşlar katıldı. (AA)

YORUMLAR

  • 0 Yorum