phishing

TGF Başkanı Karaca’nın oğlunun doğum günü Emirdağ meydanında kutlandı

TGF Başkanı Karaca’nın oğlunun doğum günü Emirdağ meydanında kutlandı

TGF Başkanı Karaca’nın oğlunun doğum günü Emirdağ meydanında kutlandı
22 Nisan 2018 - 01:23

Gazeteciler Cemiyetleri Basın Vakfı Mütevelliler Heyeti Olağan Genel Kurul Toplantısı sonrası Afyondan memleketi Emirdağ İlçesi’ne geçen Başkan Yılmaz Karaca ve arkadaşları 34 yaşına giren Alper Karaca için bir sürpriz hazırladı.

Başkan Yılmaz Karaca, kadim dostları ve yönetim kurulu üyelerinden  bir bölümü ile memleketi Emirdağ’a uğramadan edemedi. Dostları ile Emirdağ İlçesi’nde hasret gideren Başkan Yılmaz Karaca, küçük oğlu Alper Karaca’nın 34 yaş mutluluğunu dostları ve oğlu Alper Karaca ile birlikte yaşadı.

34 Yaşına girmenin mutluluğu içinde olan Alper Karaca’ya babası Yılmaz Karaca, Emirdağ İlçe meydanında güzel bir masa hazırlattı.. Masanın üzerine de yaş günü pastası yerini aldı. Emirdağ İlçe meydanındaki saat kulesi önünde Başkan Yılmaz Karaca, oğul Alper Karaca ve dostları bir araya geldi.. Alkışlar arasında Alper Karaca, 34 yaş günü pastasını kesti.. Dilimleme işini ise baba Yılmaz Karaca üstlendi.. Böylece Alper Karaca’nın 34 yaş günü Emirdağ’da, güzel bir atmosferde, memleket hasreti ile kutlandı.

Alper Karaca,’ Dede ocağında yaş günümün kutlanması harika bir duygu.. Emirdağlıyız!.. Bundan daha güzel ne olabilir’ derken, yılların deneyimli, tecrübeli gazetecisi Erdoğan Kahya ise uzatılan mikrofona,’ 34 Yaşında bir yeğenim var’ diyerek gülüşmelere vesile oldu..

Yaş gününe tanıklık edenler arasında  Anadolu Spor Gazetecileri Derneği Başkanı İbrahim Erdoğan ve diğer dostları  Yüksel Baysal, Ömer Aydoğdu ve eşleri de hazır bulundu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum