phishing

TEOG’da tek şampiyon Bahçeşehir’den

TEOG’da tek şampiyon Bahçeşehir’den

TEOG’da tek şampiyon Bahçeşehir’den
29 Haziran 2016 - 11:16

 

2015 yılında iddialı bir şekilde eğitime başlayan Afyon Bahçeşehir Okulları bu yıl yapılan TEOG sınav sonuçlarında başarısını ispatladı. Bahçeşehir öğrencisi Beyza Özkan hem TEOG 1 sınavında hem TEOG 2 sınavında 240 sorunun tamamını doğru cevaplayarak her iki sınavda da Türkiye birincisi olarak Afyon’un tek TEOG şampiyonu oldu. Ayrıca bir yanlışı olan 2 öğrenci, 2 yanlışı olan 3 öğrenci ve 3 yanlışı olan 1 öğrencisi olan Afyon Bahçeşehir Okulları kitlesel başarıda da kendini ispatladı.

TEOG çalışmaları hakkında bilgi veren okulun Kurucu Müdürü Abdullah Taş, öğrencilerin akademik başarısını yukarıya çıkaracak her türlü çalışmaları bu sene yaptıklarını ve bunun neticesinde kitlesel başarıya ulaştıklarını söyledi. Abdullah TAŞ Türkiye 1. si öğrencileri Beyza Özkan’ın İstanbul Bahçeşehir Fen ve Teknoloji Lisesi’ni hedeflediğini bu başarısıyla da yatılı ve yüzde 100 burslu olarak bu okulda eğitim hayatını sürdürebilmesi için bizlerde gerekli girişimlerde bulunmaktayız, TEOG puanıyla öğrencimizin bu okula yerleşebileceğini tahmin ediyorum dedi.

Kurucu Abdullah Taş, “Öğrencimiz Beyza Özkan ve diğer öğrencilerimize bugüne kadar emeği geçen tüm öğretmenleri ve ailelerine teşekkür eder, öğrencilerimizin her birini ayrı ayrı kutlar ve tebrik ederim” dedi.

YORUMLAR

  • 1 Yorum
  • Burhanettin özkan
    7 yıl önce
    İnşallAh rahmetli organın dediği onlar ardından alacağını umarım başarılar alahhh