phishing

Telek Çocuk Hastanesi el değiştirdi

Telek Çocuk Hastanesi el değiştirdi

Telek Çocuk Hastanesi el değiştirdi
20 Aralık 2018 - 08:30

 

 

Afyonkarahisar iline uzun yıllar hekim ve siyasetçi olarak hizmet eden Op. Dr. Mehmet Telek 14 yıl önce kurduğu Türkiye’nin ilk özel Telek Doğum Çocuk Hastanesi ve Tüp Bebek Merkezini Op. Dr. Fatih Öğüç’e devir etti.

Afyonkarahisar ilinde Doğum ve Çocuk Hastanesinde doğum doktoru olarak eşi Amber Şafak Telek ile birlikte hizmete başladıktan sonra, bir dönemde MHP’den milletvekili olarak görev yapan Op. Dr. Mehmet Telek 37 yıl süren hekimlik hizmetini dün düzenlenen törenle noktaladı.

 

HASTANESİ EMİN ELLERDE

Sağlık alanında özel hastanelerin önünün açılmasıyla birlikte kendi imkanlarıyla Dervişpaşa mahallesinde 14 yıl önce MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin hizmete açtığı Türkiye’nin ilk Özel Telek Doğum ve Çocuk Hastanesi ve Tüp Bebek Merkezinde evlat hasreti çeken ailelerin çocuk sahibi olmalarına öncülük eden Op. Dr. Mehmet Telek sağlık alanından çekilmeye karar verince hastanesini alanında deneyimli olan Op. Dr. Fatih Öğüç’e devir etmeye karar verdi. İkili arasında yapılan anlaşma ile şirketin hisselerini eşi Amber Şafak Telek ile birlikte devir ettiler.

 

DUYGULU VEDA TÖRENİ

Hastanesi devir eden eski milletvekili Op. Dr. Mehmet Telek ve hastanesinin yeni sahibi Op. Dr. Fatih Öğüç’ü basın mensupları ile tanıştırmak için kahvaltılı basın toplantısı düzenledi. Çok sayıda basın mensubunun katıldığı toplantıda duygu seli konuşma yapan Telek, “Çok mutluyum. Birincisi sağlığımızda hastanemizi emin ellere bırakıyoruz. İkincisi hastaneyi Fatih kardeşim gibi bu işin ehline teslim ediyoruz. Üçüncüsü ise çalışanlarımızı mağdur etmedik. Yeri geldi 65 kişi, yeri geldi 100 kişiye iş imkanı verdik. Hastanemizde 14 yılda 10 bin çocuğun doğumu ile 350 tüp bebek’in doğumunu sağladık. Bundan sonra eşim ile birlikte yaşamımızı İstanbul’da devam ettireceğiz” dedi.

 

BİZE HİZMET VERECEK

Özel Telek Doğum Çocuk Hastanesi ve Tüp Merkezinin yeni sahibi Op. Dr. Fatih Öğüç’te yaptığı konuşmada, “Sayın Telek ile tanışmamız uzun yıllar öncesindedir. Kendisini bırakmayacağız. İstanbul’da çalışacak. Özbekistan’da sağlık alanında hizmet verecek” dedi.

 

AHMET SARLIK / ODAK

YORUMLAR

  • 0 Yorum