phishing

Taytak Ziyaretlerine Bolvadin’den başladı

Taytak Ziyaretlerine Bolvadin’den başladı

Taytak Ziyaretlerine Bolvadin’den başladı
25 Mayıs 2018 - 01:36

Milliyetçi Hareket Partisi Afyonkarahisar Milletvekili Adayı Mehmet Taytak Bolvadin Küçük Sanayi Sitesini ziyaret ederek sanayi esnafları ile buluştu.

 

YANIMIZDA OLUN TÜRK MİLLETİNE TUZAK KURANLARIN OYUNUNU BİRLİKTE BOZALIM

 

MHP Afyonkarahisar 1. sıra milletvekili adayı Mehmet Taytak, sanayi esnaflarına MHP lideri Devlet Bahçeli’nin selamını getirdiğini belirterek kendisinin bir esnaf çocuğu olarak MHP’den milletvekili adayı olduğunu, bu nedenle sanayi esnaflarının yakından bildiğini belirterek, sanayi esnaflarının sorunlarına üreteceği çözümleri anlattı. Taytak; ‘’Masa başında siyasal hesaplar yapmak yerine milletin içinde yer alarak milletin vekilliğine talip olduğumuzu paylaştık. Esnafın dükkanında, köylünün sofrasında, turizmcinin işletmesinde, sanayicinin tezgahının başında, çiftçinin tarlasında olmaya devam edeceğiz. Ülkemizi ekonomik ve siyasi açıdan kuşatmaya çalışan güçleri yakından tanıyor ve biliyoruz. MHP olarak, bu tür kuşatmalarda hep devletimizin, milletimizin yanında olduk. Bundan sonrada yanında olmaya devam edeceğiz. Bu konuda tüm Türkiye’de olduğu gibi Bolvadinimizde de sanayi esnafımız MHP’nin her zaman yanında olmuştur. Bizden desteğinizi esirgemeyin, Türk’e tuzak kuranların tuzaklarını hep birlikte bozalım.’’ diye konuştu.

 

Taytak’a ziyareti sırasında MHP Bolvadin İlçe Başkanı Mustafa Türker, MHP Belediye Meclis Üyesi Selahattin Kelekçi ve partililer eşlik etti.

YORUMLAR

  • 0 Yorum