phishing

Taytak : Sözde Kürdistan Hayalleri Görenleri içinde bulundukları Pislik Çukuruna Gömeceğiz

Taytak : Sözde Kürdistan Hayalleri Görenleri içinde bulundukları Pislik Çukuruna Gömeceğiz

Taytak : Sözde Kürdistan Hayalleri Görenleri içinde bulundukları Pislik Çukuruna Gömeceğiz
13 Ocak 2019 - 07:20 - Güncelleme: 13 Ocak 2019 - 09:59

 

 

Milliyetçi Hareket Partisi MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, Partisinin Grup Toplantısında “Kürdistan’da kazanacak, Batıda Da AKP ve MHP’ye kaybettireceğiz” Diyen, HDP’nin Eş Genel Başkanı Sezai Temelli’ye Sosyal Medya Hesaplarından Canlı Yayında Tepki Gösterdi.

Taytak” Aziz Türk milleti, kıymetli vatandaşlarım ve sevgili takipçilerim hepinizi saygı ve hürmetle selamlıyorum.

“Kürdistan’da kazanacak, batıda da AKP ve MHP’ye kaybettireceğiz.Türkiye’nin her yerinde AKP-MHP ittifakını geriletmek için verilen her oy, Türkiye’de barışa verilen oydur.İstanbul’daki oyumuz ile, Adana’daki oyumuz ile Cizre, Sur, Silopi halkına selam edeceğimizi asla unutmayalım.”

Bu sözler; 12 Şubat 2019 salı günü kurtuluş savaşı yıllarımızda şehit kanı ile yoğura yoğura kurduğumuz vatanımızda ne emeklerle oluşturduğumuz,15 Temmuz gecesi düşman saldırına maruz kalmış ama yıkılmamış ve Allah’ın izniyle hiç yıkılmayacak,Gazi meclisimizin kürsüsünde milletimizin vergileriyle maaş alan, 35 bin şehidimizin katili, çocuk ve kadın istismarcısı,Bebek katili PKK’nın meclisteki temsilcisi HDP’nin eş genel başkanı Sezai TEMELLİ tarafından sarf edildi.

Öncelikle şunu belirtelim ki; liderimizin de ifade ettiği gibi,Türkiye’de Kürdistan diye bir yer yoktur. Tarihin hiçbir döneminde de olmamıştır.Allah’ın izni ile de hiçbir zaman olmayacaktır.Bir milletvekili olarak Türkiye’de değişmesi gereken en önemli şeyin, terör örgütleri ile bağlantılı olan kişilerin, Organizasyonların ve sözde siyasi partilerin siyaset yapmasının engellenmesi gerektiğini düşünüyorum.Kaynağını milletimizin vergilerinden elde eden TBMM maaşlarının-bütçelerinin ve siyasi partilerinin hazineden aldığı yardımların,Namlusunu millete ve devlete doğrultmuş teröristlere ulaştırılmasına benim vicdanım el vermiyor.

Belediyelerin kaynaklarını, milletvekilliğinin siyasi parti grubu oluşturmanın kazanımlarını dağdaki teröristlere akıtan bu hain yapının önüne mutlak suretle geçilmelidir.Devletin tahsis ettiği kepçelerle kazandıkları belediyelerin imkânları ile şehirlerimize, ilçelerimize kazdıkları hendeklerde 800’e yakın güvenlik gücümüzü şehit verdiğimiz bir yapıdan bahsediyorum.

ABD’nin derin güçlerinin uşağı FETÖ ile ortak hareket ederek,FETÖ üzerinden sağladığı istihbarat ile hem yaptığımız -yapacağımız operasyonlardan haberdar olan,Hem de askeri güzergahlarımızı, bilgilerimizi öğrenip kahpece saldıran PKK ,15 Temmuz gecesi başlayan, Yenikapı Mitingi ile perçinlenen ve cumhur ittifakı ile hayat bulan birlikteliğin terör örgütlerine karşı ortaya koyduğu net tavır sayesinde iyice köşeye sıkışmıştır.

Gelinen bu süreçte, 24 Haziran 2018 seçimlerinde kaybeden bu zillet yapı, 31 Mart seçimlerini kaybedeceklerini de anlamıştır.PKK’nın FETÖ ’nün son umudu genel seçimlerdir. CHP, İP, HDP, ÖDP’si birlikteliği gün be gün ortaya çıkmaktadır.“Bizim için YPG terör örgütü değildir” diyen Kemal KILIÇDAROĞLU ile“Kürt siyasi hareketinin temsilcisi HDP diyen Meral AKŞENER ile “Kürdistan’da kazanacak, batıda AKP ve MHP’ye kaybettireceğiz” diyen Sezai TEMELLİ ile “Selahattin DEMİRTAŞ serbest kalmalı” diyen Temel KARAMOLLAOĞLU ile İlk turda benim oyum çoğu ÖDP’li gibi Selahattin DEMİRTAŞ’adır diyen Alper TAŞ ile Ortak hareket etmeyi, Türk Milletinin hiçbir ferdinin vicdanı midesi kaldırmayacaktır.

Beka derken, zillet derken, illet derken ihanet odakları ile çevrili bu yapı derken ne kadar haklı olduğumuz her geçen gün ortaya çıkmaktadır. İP’e vuruyoruz ses CHP’den geliyor. CHP’ye konuşuyoruz HDP zıplıyor. Bunların alayı birdir. Bu “5 benzemez Türk Milletine düşmanlıkta birleşmiştir.”

Yüreği vatan için çarpan, bunların ihanetini fark eden tüm hemşerilerimize bir kez daha bu hain yapıyı hatırlatmayı kendime borç biliyor ve buradan ifade ediyorum ki; Gelin 31 Mart seçimlerinde bu yapıya gereken dersi hep birlikte verelim. Gelin kaynağını ihanetten alan, Yaşamını cumhur ittifakını yıkıp, terör örgütlerinin kucağında sürdürmek isteyenlerin oyununu hep birlikte bozalım.

Şehit kanları ile var olan bu vatanı hiçbir hain yapıya teslim etmeyeceğiz. Bu ülkenin bölünmesine izin vermeyeceğiz. Sözde Kürdistan hayalleri görenleri ve bu hayalin yancılarını içinde bulundukları pislik çukuruna gömeceğiz. Milliyetçi harekete ve onun şeref abidesi liderime her türlü hakaret ve iftirayı atmaya cesaret eden bu kalleşlere gereken dersi her mecrada vereceğiz.

 

FETÖSÜ, PKK’SI, CHP’Sİ HDP’Sİ, İP’İ bunların tamamıyla görülecek Türk Milleti adına hesabımız var. Türk milleti bizimledir, temiz yürekler bizimledir, şehit analarının gözyaşlarının, şehit yavrularının, yetimlerin ahının hesabını Allah’ın izniyle soracağız.

Takdir yüce Türk Milleti’nin tertemiz vicdanıdır. Saygılarımla… Ne mutlu türküm diyene.” Diyerek sözlerine son verdi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum