phishing

TAŞERON İŞÇİLERDEN BAŞKAN KARGIN’A TEŞEKKÜR

TAŞERON İŞÇİLERDEN BAŞKAN KARGIN’A TEŞEKKÜR

TAŞERON İŞÇİLERDEN BAŞKAN KARGIN’A TEŞEKKÜR
15 Mart 2018 - 14:05

 

Kanun Hükmünde Kararname ile yapılan düzenlemenin ardından taşeron işçilerin kadroya alınmasına yönelik sınav sonuçlarının açıklanmasından sonra , taşeron şirket çalışanları Belediye Başkanı Uğur Serdar Kargın’a teşekkür ettiler.

’’İŞÇİLERİMİZİN HAKLARINI HER ZAMAN TESLİM ETTİK’’

Taşeron işçilerin kadroya alınması ile ilgili sınavda sonuçlarının açıklanmasından sonra Emirdağ

Belediye Başkanı Uğur Serdar Kargın’ın yaptığı açıklamada:

‘’Belediyemizde çalışan taşeron işçilerimizin hiç bir görüş farkı gözetmeksizin sınavlarında ön yargılı

davranmadan sürecin olumlu sonuçlanması için çalışıyoruz. Bizler için önemli olan siyasi kimlikleriniz değil, sağlam karakterdeki kişiliklerinizdir. Hakkınız olan kadroların verilmesi için elimizden gelen özveriyi gösteriyoruz. Güzel ve önemli hizmetlere imza atan siz değerli personellerimize teşekkür ediyorum. Sizler fedakârca gece gündüz demeden çalışıp hizmet üretiyorsunuz. Allah hepinizden razı olsun. Herkes kendi alanının en iyisi olmak için çok çalışmalıdır. Biz çok güzel ve özel bir aileyiz. Böyle bir ailenin ferdi olmak inanın bizleri çok mutlu ediyor. İnşallah hep birlikte ilçemizi çok daha ileri noktalara taşıyacağız. Hizmet kalitemizi ve insanlarla olan ilişkilerimizi daima arttıracağız. Allah hepimizin birliğimizi ve dirliğimizi daim etsin. Bu kadroları nasip eden tüm makamların sahibi yüce yaradandır. Bizler ise sadece bu iyiliğe vesile olanlarız. Şükrünüzü Rabbimize ederken bizleri dualarınızdan eksik etmeyin. Kadroların hepinize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum.’’dedi.

İŞÇİLERDEN TEŞEKKÜR

Emirdağ Belediye Başkanı Uğur Serdar Kargın’ın kadroya aldığı işçiler arasında büyük sevinç yaşandı. Kadroya alınan işçiler Belediyemize ait nikah salonunda toplanarak Emirdağ Belediye Başkanı Uğur Serdar Kargın’a teşekkür ettiler.

Taşeron işçilerin adına belediye çalışanlarımızdan Aylin TUĞLU Başkan Uğur Serdar Kargın’a teşekkür çiçeği takdim etti.

YORUMLAR

  • 0 Yorum