phishing

Taekwondo Kuşak Sınavı Yapıldı

Taekwondo Kuşak Sınavı Yapıldı

Taekwondo Kuşak Sınavı Yapıldı
13 Aralık 2018 - 15:39

 

 

Türkiye Taekwondo Federasyonunun kuşak sınavı talimatlarına göre yapılan 2019 yılının ilk kuşak sınavı yapıldı.

90 sporcunun katılım gösterdiği ve başarılı olduğu sınavda, sporcular istenilen teknikleri başarı ile yerine getirmelerinin sonucunda bir üst kuşak seviyesine terfi etti.

Terfi eden sporculara yeni kuşakları Taekwondo Antrenörü İsmail Bulduk tarafından verildi. Ocak 2019 ilk dönem kuşak sınavının hayırlısı ile tamamladığını belirten Bulduk; “Taekwondo sporunun yaygınlaştırılması, Afyonkarahisar’a ve Ülke sporuna katkı sağlaması yolunda emin adımlarla ilerliyoruz. Taekwondo sporu disiplin, sevgi, saygı ve temelinde  güzel ahlakı teşvik eden bir spor olması bizi en çok sevilen spor branşlarından biri yapıyor. Çalışmalarımız Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde anıt park yanı çok amaçlı spor salonunda devam etmekte olup, her vatandaşımız kurslardan faydalanabilmektedir. Sınavlarımızda başarı gösteren sporcularımızı tebrik eder, başarılarının devamını artarak devam etmesini temenni ediyorum.” ifadesine yer verdi.

Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü olarak kuşak sınavında başarılı olan sporcularımızı tebrik eder, başarılarının devamını dileriz. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum