phishing

Tabak : Güçlü Bolvadin İçin El Birliği Güç Birliği

Tabak : Güçlü Bolvadin İçin El Birliği Güç Birliği

Tabak : Güçlü Bolvadin İçin El Birliği Güç Birliği
27 Mart 2018 - 20:52 - Güncelleme: 28 Mart 2018 - 11:55

Bolvadin Ticaret Odası Başkanı ve Başkan Adayı Murat Tabak 4 yıllık dönemlerinde yaptıklarını ve bundan sonraki dönemde yapacaklarını açıkladı:

 

1-Dört yıl içerisinde gerçekleştirmiş olduğumuz faaliyetlerimize "Eğitim Çalışmaları, Fuar Ziyaretleri, iftar Yemeği, istişare Toplantıları, Organizasyonlar" yoğun bir şekilde devam edecektir. 2-TOBB bünyesinde ve Kamu kurum ve kuruluşlarda odamızın temsil ve ilişkileri önceki dönemdeki gibi sıcak tutulacaktır.

 

3-Ticaret ve Sanayi Odamızın yeni binasının borcu yönetimimiz tarafından ödenmiş ve bitirilmiştir. Kiracılar tarafından teslim edildikten sonra yeni bir yol haritası çizilecek ve Oda üyelerimize daha İyi hizmet verebilmek İçin içerisinde toplantı salonu ve üyelerimize hizmet edecek lokali olan bir hizmet binası kazandırılması sağlanacaktır.

 

4 -Organize Hayvancılık Bölgesi projesinin hızlandırılması konusunda Sayın Valimiz ve Milletvekillerimize bilgi aktarılmış ve talebimiz iletilmiştir. Bu projenin gerçekleşmesi ve hızlandırılması için takiplerimiz devam edecektir.

 

5-Odamızın üye hizmet kalitesini artırabilmesi açısından önemli olan Avrupa Birliği Akredite oda belgesi alabilmesi için çalışmalarımız devam edecektir. Bu belge ilerde Ticaret ve Sanayi Odamızın kapanma tehlikesine karşı çok önemlidir..

 

6-Organize Sanayi Bölgemizin tanıtımı altyapı çalışmaları (doğalgaz ve çift yol projesi) bitirildiğinde aktif tanıtımı yapılacaktır.

 

7-Afyonkarahlsar Mllletvekillerimizin , Belediye Başkanımızın Alkolold Fabrikamızın burada olması sebebi İle gerçekleştirmek istediği ilaç Sanayi sektörünün Bolvadin´e kazandırılmasına yönelik çalışmalarda desteklerimiz ve odamızın aktif olarak rol alması sağlanılacaktır. ilaç sanayi sektörünün Bolvadinimiz için önemi Sayın Cumhurbaşkanımıza da rapor halinde ayrıca sunulmuştur.

 

8-TOBB tarafından Bolvadinimize okul kazandırılacak ve bu konuda görüşmelere hız verilecektir.

 

9-Esnafımız için önemli olan Alışveriş Günleri etkinliğinin devamlılığı sağlanacaktır.

 

10-Yaklaşan Yerel seçimler öncesi Belediye ve Kent Konseyimiz ile görüşülerek geniş çaplı bir çalıştay organize edilmesi için  çalışmalar yapılacaktır. Bu çalıştayda geniş kapsamlı katılım ile Bolvadinimizin gelecek 10 yılına ışık tutacak yol haritası ve  projelerin belirlenmesi konusunda çalıştay yapılması, sürekli değişen sivil toplum örgütü , belediye ve mülki amir kadrosuna Bolvadinimizin 10 yılının yol haritasının arşivlerinde olması sağlanacaktır

YORUMLAR

  • 0 Yorum