phishing

Süperler’de 6. hafta tamamlandı

Süperler’de 6. hafta tamamlandı

Süperler’de 6. hafta tamamlandı
08 Kasım 2017 - 20:06

Süperler’de 6. hafta tamamlandı

 

Afyonkarahisar Süper Amatör Küme’de 6. hafta karşılaşmaları geride kaldı. Emirdağspor 16 puan ile ilk sıradaki yerini korurken, Bolvadin Belediyespor 15 puan ile ikinci, Dinar Belediyespor 14 puan ile üçüncü, Salar Belediyespor ise 13 puan ile dördüncü sırada yer aldılar

 

SERCAN SAYIN- Süper Amatör Küme’de heyecan deyim yerinde ise kaldığı yerden devam ediyor. Emirdağspor liderlik koltuğunu halen bırakmazken, Bolvadin Belediyespor, Dinar Belediyespor ve Salar Belediyespor’da kırmızı siyahlı ekip Emirdağ’ı aradaki puan farkı fazla açılmadan takiplerini ise sürdürmeye devam ediyorlar.

TINAZTEPE ZORLANDI, KAZANDI

Ligde istediğini bir türlü elde edemeyen Tınaztepe Belediyespor, ligin yeni ekiplerinden Kayıhan Belediyespor’a konuk oldu. Her iki takım arasında gol düellosu şeklinde geçen mücadeleden galip ayrılan taraf 4-3’lük skor ile Tınaztepe Belediyespor oldu ve ilk 3 puanını alarak 11’inci sırada yer aldı. Kayıhan Belediyespor ise 5 puan ile 9’uncu sırada kaldı.

BOLVADİN, SUSUZ’U RAHAT GEÇTİ

Ligin şampiyonluk için mücadele eden ekiplerinden bir tanesi olan Bolvadin Belediyespor, orta sıralarda yer alan Susuz Belediyespor’u evinde ağırladı. Ev sahibi ekibin baştan sona üstün oynadığı karşılaşma 4-1 sona erdi ve Bolvadin 15 puan ile ikinci sırada yer alırken, Susuz Belediyespor, 6 puan ile 8’inci sırada kaldı.

DEMİR, İSCE’Yİ İKİ GOL İLE GEÇTİ

Ligin bir başka mücadelesinde ise Demirspor İscehisarspor ile kozlarını paylaştı. Agah Bıyıkoğlu’nun ekibi sahadan 2-0’lık skor ile galip ayrılırken, 8 puan ile beşinci sırada yer aldı. İscehisarspor ise 7 puan ile 6’ıncı sırada yer alıyor.

LİDER, ACIMADI 8 GOL ATTI

Ligde 16 puan ile lider durumda bulunan Emirdağspor, ligin bir diğer yeni ekibi Kumartaşspor’u konuk etti ve 8 kişi kalan rakibine tam 8 gol atarak “liderlik koltuğu halen benim” mesajı verdi. Haftayı deyim yerinde ise kara bir gün olarak kapatan Kumartaşspor ise, 7 puan ile 7’inci sırada kaldı.

SALAR, EKSİKLERE RAĞMEN KAZANDI

Sandıklı İlçe Stadında oynanan Akharım Belediyespor- Salar Belediyespor karşılaşmasında her iki taraf içinde deyim yerinde ise kırmızı kartlar havada uçuştu. Buna rağmen Salar Belediyespor 1-1 giden mücadeleyi 90’da Oğuzhan’ın ayağından gelen kritik gol ile 2-1 kazandı ve şampiyonluk iddiasını sürdürmüş oldu.

DİNAR, ÇAĞLAYAN’A ACIMADI

Ligin bir başka mücadelesinde ise şampiyonluk yarışı içerisinde yer alan ve eski günlerine dönmek isteyen Dinar Belediyespor, deplasmanda 3 puan ile son sırada yer alan Çağlayan Belediyespor’a konuk oldu. Konuk takımın baştan sona üstün götürdüğü mücadele 10-2 gibi çok çok farklı bir skor ile sona erdi ve Dinar böylece puanını 14’e çıkartarak haftayı 3’üncü sırada tamamlamasını bildi. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum