phishing

Süper Amatör Ligde Zirve yarışı

Süper Amatör Ligde Zirve yarışı

Süper Amatör Ligde Zirve yarışı
10 Ocak 2019 - 09:52

 

Afyonkarahisar Süper Amatör Ligi’nde şampiyonluk mücadelesinin son haftalara kadar büyük bir mücadeleye sahne olması bekleniyor.

40’ar puanla birinci ve ikinci sırada yer alan Salar Belediyespor ile Bolvadin Belediyespor arasındaki şampiyonluk yarışına 5 puan geriden gelen Emirdağspor’un da ortak olmasıyla üç takım arasında kıran kırana bir mücadele yaşanıyor.

Süper Amatör Lig’de geçtiğimiz hafta altı karşılaşma oynandı. Gol averajı ile birinci sıradaki yerini koruyan Salar Belediyespor, düşme potasındaki takımlardan Hisarspor’u 7-3 yenerken bir hayli fazla zorlandı.

Ligde averaj ile ikinci sırada olan Bolvadin Belediyespor Kayıhan Belediyespor ile oynadığı deplasman karşılaşmasını 4-1  gibi net bir skorla mağlup ederek şampiyonluk iddiasını sürdürdü.

Ligin zirvesinde yer alan takımları 4  puan geriden takip eden ve şampiyonluk şansını son haftalara kadar sürdürmek isteyen Emirdağspor, ligin en sırasındaki Kumartaş karşısında rahat bir oyun sergilerken sahadan 3-1  galip ayrılarak üç puanın sahibi oldu.

Süper Amatör Lig’in 15.haftasını galibiyetle kapatan diğer takımlar Dinarspor, Döğer Belediyespor  ve Susuz Belediyespor oldu.

 

SÜPER AMATÖR LİG TOPLU SONUÇLAR

 

KUMARTAŞ SPOR              1             3             EMİRDAĞ SPOR

ŞUHUT BELEDİYE HİSAR SPOR     3             7             SALAR BELEDİYE SPOR 

SUSUZ BELEDİYE SPOR    4             2             AFYONKARAHİSAR DEMİR SPOR

KAYIHAN BELEDİYE SPOR             1             4             BOLVADİN BELEDİYE SPOR        

DİNAR BELEDİYE SPOR   1             0             İSCEHİSAR SPOR              

DÖĞER BELEDİYE SPOR 5             1             ÇOBANLAR BELEDİYE SPOR          

Alaattin Yeşilçay

HİSAR GAZETESİ

YORUMLAR

  • 0 Yorum