phishing

Şuhut’ta hazırlıklar tam gaz

Şuhut’ta hazırlıklar tam gaz

Şuhut’ta hazırlıklar tam gaz
24 Kasım 2017 - 16:14

Şuhut’ta hazırlıklar tam gaz

 

Spor Toto Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) 8. Grup’ta mücadele eden Şuhut Hisar Belediyespor, deplasmanda oynayacağı Sarayköy maçının hazırlıklarını sürdürüyor.

 

Yeşil beyazlılar geçen hafta deplasmanda Uşak Vefaspor karşısında alınan 1-1’lik beraberliğin ardından moral bozmayarak deplasmanda oynayacağı Sarayköy maçı hazırlıklarına kendi tesislerinde devam ediyor.

11 PUAN İLE 89. SIRADALAR

Sezona şampiyonluk parolasıyla başlamasına rağmen istediği sonuçları alamayarak taraftarını üzen Afyonkarahisar temsilcisi, son 3 haftadır yakaladığı çıkışla üst sıralardaki takımlarla arasındaki puan farkının açılmasına izin vermedi.

Ahmet Başkurt’un öğrencileri geçen hafta aldığı galibiyetle puanını 11’e çıkararak sıralamada 9’iunculuğa yükseldi.

KAZANMAMIZ GEREKEN BİR KARŞILAŞMA

Zorlu Sarayköy maçı öncesi değerlendirmelerde bulunan Teknik Direktör Ahmet Başkurt, “ Daha önce de söylediğim gibi bu ligde her takım zorludur ve hafife alınmaması gerekir. Son olarak oynadığımız Vefaspor maçında bunun örneğini canlı canlı yaşadık. Tabii bu müsabakadan çıkardığımız dersler var. İnşallah Sarayköy maçında bu hatalarımızı telafi edeceğiz ve kazanan taraf biz olacağız. Ligde iddiamızı sürdürebilmek için kazanmaktan başka çaremiz yok” ifadelerine yer verdi.

KARŞILAŞMA SAAT 14.00’DA

Sarayköy İlçe Stadında oynanacak karşılaşma saat 14.00’da başlayacak.

.

YORUMLAR

  • 0 Yorum