phishing

Şuhut Hisar, Sarayköy maçı ile çıkış arayacak

Şuhut Hisar, Sarayköy maçı ile çıkış arayacak

Şuhut Hisar, Sarayköy maçı ile çıkış arayacak
23 Kasım 2017 - 17:32

Şuhut Hisar, Sarayköy maçı ile çıkış arayacak

 

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig (BAL) 8. Grup'ta mücadele eden Şuhut Hisar Belediyespor, deplasmanda Denizli temsilcisi Sarayköy 1926 Futbol Kulübüne konuk olacak

 

SERCAN SAYIN- Spor Toto BAL Ligi 8. Grup’ta mücadele eden ve geçtiğimiz sezondaki gidişatını bu sezona da yansıtan Şuhut Hisar Belediyespor, ligin 10. Haftasında deplasmanda Sarayköy 1926 Futbol Kulübüne konuk olacak. Teknik Direktör Ahmet Başkurt nezaretinde çalışmalarını kendi tesislerinde sürdüren yeşil beyazlı temsilcimiz, son olarak kendi sahasında ligin zayıf ekiplerinden Uşak Vefaspor ile 1-1 berabere kalmış ve haftayı 11 puan ile 9’uncu sırada kapatmıştı.

TEK HEDEF GALİBİYET

9. Hafta karşılaşmasında iki takım Sarayköy İlçe Stadında karşı karşıya gelecek. Karşılaşma hazırlıklarını sürdüren Şuhut’ta, İlçe Stadı'nda teknik direktör Ahmet Başkurt yönetiminde gerçekleştirilen antrenman ısınma hareketleri ve temel egzersizler ile başladı. Futbolcuların topa sahip olma çalışmasının ardından çift kale maç yapıldı. Tecrübeli Teknik Adam, kendi sahalarında oynayacakları karşılaşmadan galibiyetle ayrılmak istediklerini söyledi.

MÜCADELE SAAT 14.00’DA

Sarayköy 1926 ile temsilcimiz Şuhut Hisar Belediyespor arasında oynanacak karşılaşma saat 14.00’da başlayacak. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum