phishing

ŞUHUT BELEDİYESİ GES santrali kuracak

ŞUHUT BELEDİYESİ GES santrali kuracak

ŞUHUT BELEDİYESİ GES santrali kuracak
24 Şubat 2017 - 16:36

ŞUHUT BELEDİYESİ

GES santrali kuracak

 

 

Şuhut Belediyesi tarafından başlatılan Güneş Elektrik Santrali (GES) ile ilgili çalışmalar devam ediyor. Elde edilen enerji Belediye’nin ihtiyacının büyük bölümünü karşılayacak

 

 

Şuhut Belediyesi enerjisini kurulması planlanan Güneş Enerjisi Santralinden (GES) elde edilecek. Belediye Başkanı Recep Bozkurt, yaptığı açıklamada, ilçelerinde güneş enerjisi santrali kurulması için bir süre önce başlattıkları çalışmaların sürdüğünü kaydetti.

Başkan Bozkurt, hayata geçirilmesi planlanan çalışmaların tamamlaması halinde Belediye’nin  enerji ihtiyacının büyük bir bölümün güneş enerjisi üzerinden elde edileceğini belirtti.

Bozkurt, konuyla ilgili olarak, “Belediye olarak kurmayı hedeflediğimiz Güneş Enerji Santralleri sayesinde elektrik enerjisi elde ederek, Şuhut Belediyesi’ni çevre dostu bir belediye haline getireceğiz” dedi.

 

PROJE AŞAMASINA GETİRDİK

Başkan Bozkurt, Günümüz teknolojisini yakından takip ettiklerini ve teknolojinin tüm imkanlarından azami derecede faydalanmayı amaçladıklarını belirtti. Türkiye’de sayılı belediyeler tarafından güneş enerjisi ile elektrik enerjisi elde edildiğini ifade ederek, şunları kaydetti: “Belediyemiz Türkiye’deki sayılı belediyeler arasında yerini alacak. Bu çalışmaların hayata geçirilmesi bundan 15 sene önce Türkiye’de hayaldi, 7-8 sene öncesinde Şuhut’ta hayal bile değildi, Şimdi biz proje aşamasına getirdik.”●FADİME AKAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum