phishing

SP Adayı Taşkapı Pazaryerinde Vatandaşları Ziyaret Ediyor

SP Adayı Taşkapı Pazaryerinde Vatandaşları Ziyaret Ediyor

SP Adayı Taşkapı Pazaryerinde Vatandaşları Ziyaret Ediyor
07 Haziran 2018 - 02:12

Saadet Partisi Afyonkarahisar il Başkan Yardımcıları İbrahim Aktürk , Hamza Gümüşkanat, ilçe Başkanı Hüseyin Ayva ve Saadet Partisi Afyonkarahisar Milletvekili Adayı Mustafa Taşkapı ve beraberindeki ziyaret heyeti ile Sandıklı'da vatandaşlarla buluşarak gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu.Ziyaretlerde vatandaşların dertlerini dinleyen Mustafa Taşkapı , ülkenin sorunlarını aktararak Saadet Partisi’nin seçim vaatleri hakkında bilgi verdi.

 

EMEKLİ MAAŞLARI KADEMELİ OLARAK YOKSULLUK SINIRINA YÜKSELECEK.

 

Ülkemizde 12 milyon emekli bulunmaktadır. Halleri, “bir dokun, bin ah işit misali”.Yıllardır emekli maaşlarına yapılan komik denecek zamlar yerine gerçekçi artışlar yapılacaktır.

 

Uzun yıllar emek vermiş ve prim ödemiş olmalarına rağmen emeklilerimizin aldığı aylıklar bazı durumlarda çok düşüktür

 

Saadet iktidarında yoksulluk sınırı altında aylık alan emeklimiz kalmayacaktır. Emeklilerimizin maaşlarına her yıl “Refah Payı” adı altında o yılın büyüme oranı kadar ilave zam yapılarak ekonomik büyümeden pay almaları sağlanacaktır.

 

Aynı gün ve aynı kazanca sahip emeklilere ödenen farklı emekli aylıkları arasındaki eşitsizlik giderilecektir.

 

Emeklilerimiz tedavi, tıbbi cihaz ve ilaçtan alınan katılım payından muaf tutulacaktır.

 

HERKESE EŞİT ÇALIŞMA KARŞILIĞINDA EŞİT ÜCRET VERİLECEKTİR.

 

Çalışanın hakkı alnının teri kurumadan verilecektir.Asgari ücreti, açlık sınırı altından kurtararak milli gelirden adil pay alan “İnsanca Yaşam Ücreti”ne dönüştürülecektir.

 

Memur, işçi tüm çalışanlarımıza Ramazan ve Kurban bayramlarında “Bayram İkramiyesi” ödenecektir.Sosyal güvenlik sisteminde orta ve uzun vadeli projeksiyonlar Türkiye’nin gerçeklikleri ile uyumlu şekilde yenilenecek, uygulamada disiplin esas alınacaktır.

 

Vatandaşın geleceği günübirlik siyasi ranta kurban edilmeyecektir.

 

Emeklilik için prim ve yaş çelişkisi giderilecektir.

 

Emeklilik yaşla değil, hizmet yılı ile olacaktır. Kadınlar 25, erkekler 30 yıl çalıştıklarında isterlerse emekli olabileceklerdir.Emeklilikte yaşa takılanların sorunları çözülecektir.

 

Tüm toplumlarda geçmişle gelecek arasında köprü olan aile, bireylerin kişiliğinin oluşmasında, toplumsallaşmada, kültürün aktarılmasında en temel ve etkili kurumdur.

 

İçinde yaşadığımız zaman diliminde aile mefhumu en badireli dönemlerinden birini yaşamaktadır. Küresel ölçekteki değişiklikler, gayri insani üretim ve tüketim ilişkileri, savaşlar, göç, çarpık kentleşme gibi baskın unsurlar, aile üzerinde önemli çözülmelere ve yıkımlara sebep olmaktadır. Ekonomik ve sosyal sorunların yetersizlik ve çelişkilerle besleyip büyüttüğü aile huzursuzlukları, yalnız kalan yaşlılar ve çocuklar, aile bölünmeleri, toplumsal çözülmelerin açık tezahürleridir.

YORUMLAR

  • 0 Yorum