phishing

Son yılların en kalabalık konseri

Son yılların en kalabalık konseri

 Son yılların en kalabalık konseri
14 Ağustos 2017 - 22:39

 

Son yılların en kalabalık konseri

 

 

Hıdırlık Açık Hava Tiyatrosu'nda 55 çocuk için düzenlenen kına gecesinde ünlü sanatçı Hüseyin Kağıt'ın sahne aldı. Konser, son yılların en kalabalık konseri olarak tarihe geçti

 

 

 

KURTULUŞ-Afyonkarahisar Belediyesi tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen 27. Toplu Sünnet Şöleni'nde bu yıl 55 çocuk erkekliğe adım attı.

Park Hayat Hastanesi'nde yapılan sünnet öncesi, Hıdırlık Açık Hava Tiyatrosu'nda ünlü sanatçı Hüseyin Kağıt'ın sahne aldığı kına gecesinde ise adeta izdiham yaşandı. Hıdırlık Anfi Tiyatro'nun merdiven boşlukları, hatta sahne alanının dahi dolduğu Hüseyin Kağıt konseri, son yılların en kalabalık konseri olarak tarihe geçti.

Gecenin sonunda Hüseyin Kağıt ile birlikte çocukların ellerine kına yakan Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, tüm sünnet çocuklarına ve ailelerine bir ömür sağlık, mutluk ve afiyetler diledi. Toplu Sünnet Şöleninde sadece ailesinin maddi durumu iyi olmayan çocukların sünnet edildiğini belirten Başkan Çoban, Allah'ın takdiriyle okuyarak ve çok çalışarak nice yokluğun varlığa dönüştüğünü söyledi.

ERDOĞAN DEMİRÖREN'İ BELEDİYE SÜNNET ETTİRMİŞ

Bu konuda bir hatırasını da anlatan Başkan Çoban, "İlimize bir kent müzesi kurmak amacıyla bundan 3 yıl önce Tarihi Kentler Birliğine başvuruda bulunduk. Bize örnek olabilecek, güzel bir kent müzesi gösterebilir misiniz diye sorduk. Hiç uzağa gitmenize gerek yok İnegöl Kent Müzesini gidip görebilirsiniz dediler. Belediyeden arkadaşlarımızla beraber gittik.  Sağolsun Bursa İnegöl Belediye Başkanımız Alinur Aktaş Bey müzeyi bize kendisi gezdirdi. Orada bir fotoğrafın önünde durduk. Fotoğrafta, İnegöl Kaymakamlığı'nın 1945 yılında sünnet ettirdiği ailesinin maddi durumu iyi olmayan 40 çocuk vardı. O çocuklar içerisinden birisini gösterdi. 'Bu çocuk, şu anda Türkiye'nin en büyük holdinglerinden olan Demirören Holdingin Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Demirören' dedi. Yani bugünkü Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören'in babası" ifadelerini kullandı.

PARK HAYAT HASTANESİ TÜM İMKANLARINI SEFERBER ETTİ

Başkan Çoban şöyle devam etti: "Bugün ailelerinin durumları çok farklı olabilir ama geleceğin holding başkanları, belediye başkanları, milletvekilleri, müdürleri, amirleri bu çocuklarımız olabilir. Olmaması için hiçbir gerekçe yok. Ben hepsine bundan sonraki yaşamlarında başarı, sağlık ve afiyet diliyorum. Sünnet şölenimizde çocuklarımızın giydirilmesi noktasında desteklerini esirgemeyen Yarım Elma Sosyal Yarımlaşma Derneği ve Asım Giyim'e de çok teşekkür ediyorum. Bir teşekkürü de her yıl olduğu bu yıl da çocuklarımızın sünnetinde bizimle birlikte olan Park Hayat Hastanesi'ne etmek istiyorum. Ayrıca bu güzel gecede şarkılarıyla bizleri eğlendirerek unutulmaz bir gece yaşatan Hüseyin Kağıt kardeşim ve ekibini de tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum.”

 

 

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum