phishing

Son Dakika Zehir tacirlerine havadan darbe

Son Dakika Zehir tacirlerine havadan darbe

Son Dakika Zehir tacirlerine havadan darbe
21 Ağustos 2017 - 11:03

Afyonkarahisar'ın Sandıklı ilçesinde jandarma ekipleri dağlık bölgede, 8 kilometre çaptaki bir alana ekilen Hint kenevirini drone ile buldu. Ekipler zehir tacirlerine drone sayesinde havadan darbe vurdu.

Jandarma ekipleri, Sandıklı ilçesine bağlı Çukurca köyü kırsalında zehir tacirlerine adeta havadan darbe vurdu. Köy çevresindeki dağlık alana da Hint keneviri ekildiği ve uyuşturucu madde elde edildiği istihbaratını alan ekipler harekete geçerek operasyon başlattı. Arazinin geniş olması sebebiyle farklı bir yola başvuran ekipler operasyonun güvenliği ve zamanın doğru kullanılması amacıyla kenevirlerin yerinin drone ile saptanmasına karar verdi. Şüphelendikleri bölgeye drone havalandıran ekipler yaklaşık 3 dakika sonra kenevirlerin yerini tek tek belirledi. Kenevirlerin bir ağacın altında yoğunlukta olması ise dikkatlerden kaçmadı. Drone ile havadan yerleri belirlenen Hint kenevirleri jandarma ekipleri tarafından söküldü. Operasyonda 156 kök Hint keneviri ve 20 kök kubar esrar ele geçirildi. Operasyon sırasında jandarmaekiplerinin Hint kenevirini bularak zehir tacirlerine darbe indirmenin mutluluğu ise drone tarafından çekilen görüntülere yansıdı. 8 kilometre çaptaki bir alanın drone ile tarandığı operasyonun sonunda jandarmaekiplerinin bulunan Hint kenevirleri ile poz vermeleri ise dikkatlerden kaçmadı.

Öte yandan, jandarma ekipleri Hint kenevirlerinin bölgeye kim ya da kimler tarafından ekildiğinin tespit edilmesi için çalışma başlattı

YORUMLAR

  • 0 Yorum