phishing

Son Dakika....Şehidimiz var Afyonkarahisar Karabük'ten şehit ateşi Afyonkarahisar'a düştü

Son Dakika....Şehidimiz var Afyonkarahisar Karabük'ten şehit ateşi Afyonkarahisar'a düştü

Son Dakika....Şehidimiz var Afyonkarahisar Karabük'ten şehit ateşi Afyonkarahisar'a düştü
01 Nisan 2018 - 22:59 - Güncelleme: 01 Nisan 2018 - 23:15

 

Karabük'ün Yenice ilçesinde cezaevi nakil aracının devrilmesi sonucu 2 asker şehit oldu, 13'ü asker biri mahkum 15 kişi yaralandı.

Şehit olanlardan birisinin Afyonkarahisarlı olduğu öğrenildi.(Ailesine Haber verilmediğinden isim ve yer bilgisi veremiyoruz Ayrıntıları aileye haber verildikten sonra geçeceğiz)

Edinilen bilgiye göre olay, Yenice’de Şeker Kanyonu İncebakacaklar köyü mevkiinde meydana geldi. Dün akşam meydana gelen trafik kazasında vefat eden Hüsnü Kalaycı’nın cezaevinde olan kardeşi, ağabeyinin bugünkü defin törenine tutuklu kaldığı cezaevinden 1 saatliğine izin alarak katıldı. Cenazenin ardından tutuklu mahkum Gurbet Kalaycı’nın bulunduğu cezaevi aracı, dönüş yolunda şarampole yuvarlandı.

Kaza sonucu uzman çavuşlar Kenan Dalkılıç ve Oğuzhan İnan şehit olurken 15 kişi ise yaralandı. Bir başçavuş ve araç şoförünün ağır yaralı çıkarıldığı araç ise hurda yığınına döndü. Yaralılardan 5’i Karabük eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde 10’u ise Yenice Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alındı.

Durumun bildirilmesi üzerine, olay yerine sağlık, jandarma, UMKE ve AFAD ekipleri sevk edildi.

Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde 2 askerin şehit olduğu tespit edildi. Sürücü Işık ve mahkum Gurbet Kalaycı ile biri rütbeli 13 asker de yaralandı.

Yaralılar, olay yerine gelen ambulanslarla Yenice ilçesi ve Karabük'teki hastanelere kaldırıldı.

Cezaevi nakil aracının, mahkum Kalaycı'yı trafik kazasında hayatını kaybeden ağabeyi Hüsnü Kalaycı'nın cenaze törenine götürdüğü ve kazanın dönüş sırasında meydana geldiği öğrenildi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum