phishing

Son Dakika Salih Sel Afyonspor başkanlığına veda mı ediyor?

Son Dakika Salih Sel Afyonspor başkanlığına veda mı ediyor?

Son Dakika Salih Sel Afyonspor başkanlığına veda mı ediyor?
27 Temmuz 2017 - 21:28 - Güncelleme: 27 Temmuz 2017 - 21:40

Hafta başında kurtuluş Gazetesi Köşe Yazarı Orhan Durak, Kurtuluş Gazetesi Spor Servisi Sorumlusu Sercan Sayın ve Lider Medya Grup Başkanı Halil İbrahim Kocaerkek ile sohbet eden Afjetafyonspor kulübü başkanı Salih Sel Kulüp başkanlığını zorunlu olarak bırakacağının sinyallerini verdi.

Kurtuluş Gazetesi Köşe Yazarı Orhan Durak'ın yayınladığı bir taraftar mektubunda yer alan hususlara cevap veren Başkan Sel Kendisinin ve kulüp yöenetim kurulu üyesi Yusuf Ulutürk'ün aynı zamanda Afjet Aş. yönetim kurulu üyesi olmaları nedeniyle yasal olarak kulüp yönetiminde bulunamayacaklarından bahsederek kulüp başkanlığını yasal nedenlerden dolayı bırakacağı sinyallerini verdi.

Başkan Sel Hem veren hem alan tarafta olmasından dolayı Afyonspor başkanlığını bırakacağını ifade etmiş ve yapılan toplantıda kendisine onursal başkan olarak tam yetki verildiğini ve onursal başkan sıfatıyla afyonsporun başkanlığına devam edeceğini ama resmi yette afyonspor kulüp başkanının başka birisinin olacağını ifade etti.

Başkan Sel Kurtuluş ekibine başkanlığı ne zaman bırakacağı konusunda bir bilgi vermezken bırakacağının sinyallerini vermesi manidar bulunmuştu.Sel'in başkanlığı bırakabilmesi için de kulübün olağanüstü genel kurula gitmesi gerekiyor.

Başkan  Salih Sel Konuya ilişkin olarak şunları söyledi, “Şimdi normalde ben bu sene Kulüp Başkanı olarak görev almayacaktım. Ben Afjet’in yönetim kurulu üyesiyim. Ben hem veren, hem de alan taraftayım. Biz şimdi resmiyete iki yüzlü olmayacağız. Gerçekleştirdiğimiz toplantıda bana onursal başkan olarak görevi götür dediler fakat başkan, başka bir isim olacaktı. Şimdi, takımı Afjet A.Ş. olarak şirketlendirme girişimlerimiz başladı, hazırlıkları yaptık. Çamaşır yıkama, kurutma fabrikası ve bir de sera yapalım diye düşünüyoruz” diye konuştu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum