phishing

Son Dakika : Nevruz öncesi polisten köpekli baskın 61 gözaltı var

Son Dakika : Nevruz öncesi polisten köpekli baskın 61 gözaltı var

Son Dakika : Nevruz öncesi polisten köpekli baskın 61 gözaltı var
15 Mart 2018 - 20:53 - Güncelleme: 15 Mart 2018 - 20:54

İzmir'de, il genelinde nevruz öncesi uyuşturucu, asayiş ve terör olaylarına yönelik eş zamanlı operasyonlar düzenledi. Operasyonlarda, 61 kişi gözaltına alınırken, bölücü terör örgütü PKK'ya ait çok sayıda örgütsel doküman ele geçirildi.

İzmir Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele, Asayiş, Narkotik Suçlarla Mücadele ve Özel Harekat Şubelerinden sorumlu 4 il emniyet müdür yardımcısının koordinesinde, Asayiş, Terörle Mücadele  ve Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlerinin idaresinde, nevruz öncesi il genelinde eş zamanlı operasyonlar düzenledi. Operasyona katılan 1500 polis, 4 narkotik dedektör köpeğinin de yardımıyla, önceden tespit edilen şüphelilerin evlerinde arama yaptı.

İki polis helikopterinin de havadan destek verdiği operasyonlarda, biri asker kaçağı olan 61 kişi gözaltına alındı. Şüphelilerin adreslerinde yapılan aramalarda, 4 ruhsatsız tabanca ve bu tabancalara ait 62 mermi, 8 ruhsatsız pompalı tüfek, 101 fişek, 1 kılıç ve 1 döner bıçağı, 30 gram skunk isimli uyuşturucu madde, 155 gram esrar ile bölücü terör örgütü PKK'ya ait çok sayıda örgütsel doküman ele geçirildi. Gözaltına alınan 61 şüpheli, sorgulanmak üzere emniyete götürüldü.

YORUMLAR

  • 0 Yorum