phishing

Son Dakika….Karabük şehidimize ilişkin ilk bilgiler geldi

Son Dakika….Karabük şehidimize ilişkin ilk bilgiler geldi

Son Dakika….Karabük şehidimize ilişkin ilk bilgiler geldi
01 Nisan 2018 - 23:46

Yenice’de dün geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden kardeşinin cenazesine katılan mahkumu taşıyan cezaevi aracı dönüş yolunda şarampole yuvarlandı. Kazada 2 Uzman Çavuş şehit oldu, 15 kişi ise yaralandı.

Karabük Yenice’de dün geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden kardeşinin cenazesine katılan mahkumu taşıyan cezaevi aracının, dönüş yolunda şarampole yuvarlanması sonucu Şehit olan Oğuzhan İnan’ın ise Afyonkarahisar’ın Dinar ilçesi Okçular Köyü nüfusuna kayıtlı olduğu öğrenildi.

Dinar ilçemizin Okçular köyünden hemşerimiz Uzm.J.VII.Kad.Çvş. Oğuz İnan Karabük ilinde Cezaevi ring aracının kaza yapması sonucu şehit olmuştur.

Edinilen bilgiye göre olay, Yenice’de Şeker Kanyonu İncebakacaklar köyü mevkiinde meydana geldi. Dün akşam meydana gelen trafik kazasında vefat eden Hüsnü Kalaycı’nın cezaevinde olan kardeşi, ağabeyinin bugünkü defin törenine tutuklu kaldığı cezaevinden 1 saatliğine izin alarak katıldı. Cenazenin ardından tutuklu mahkum Gurbet Kalaycı’nın bulunduğu cezaevi aracı, dönüş yolunda şarampole yuvarlandı.

Kaza sonucu uzman çavuşlar Kenan Dalkılıç ve Oğuzhan İnan şehit olurken 15 kişi ise yaralandı. Bir başçavuş ve araç şoförünün ağır yaralı çıkarıldığı araç ise hurda yığınına döndü. Yaralılardan 5’i Karabük eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde 10’u ise Yenice Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alındı.

KAZADA ŞEHİT OLANLARIN İSİMLERİ VE MEMLEKETLERİ BELLİ OLDU

Kazada şehit olan Uzman Çavuşlardan Kenan Dalkılıç’ın Balıkesir ve Oğuzhan İnan’ın ise Afyonkarahisar nüfusuna kayıtlı olduğu öğrenildi. Öte yandan bir Başçavuş’un ise durumunun ağır olduğu ve yoğun bakıma alındığı belirtiliyor.

YORUMLAR

  • 1 Yorum
  • Yıldız Keskın
    5 yıl önce
    Tamam ölenlerin ailelerine allah sabır versin de yaralıların neden ısimleri yok haberinizde