phishing

Son Dakika : İzmir’de amca oğulları arasındaki mal davası kanlı bitti ölü var

Son Dakika : İzmir’de amca oğulları arasındaki mal davası kanlı bitti ölü var

Son Dakika : İzmir’de amca oğulları arasındaki mal davası kanlı bitti ölü var
24 Şubat 2018 - 12:20

İzmir'in Foça ilçesinde, akraba oldukları öğrenilen iki kişi arasında mal davası meselesinden dolayı kahvenin önünde çıkan kavga kanlı bitti.

Olay, Cuma günü saat 19.00  sularında Foça Gerenköy Mahallesi'nde bulunan bir kahvehanenin önünde meydana geldi. İddiaya göre, 37 yaşındaki S.A. ile amcasının oğlu olduğu öğrenilen 45 yaşındaki S. A. arasında alacak verecek meselesi yüzünden tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine S.A., belinden çıkarttığı tabanca ile Bir fabrikada işçi olarak çalıştığı ve 2 çocuk babası olduğu öğrenilen S.A.'ya ateş etti. Vücudunun çeşitli yerlerine kurşun isabet eden S.A. olay yerinden kaçmaya çalıştı. Fakat cinnet getiren S.A., kaçmaya çalışan amcasının oğluna kurşun yağdırdı.

Silah seslerini üzerine çevredeki vatandaşlar, durumu jandarma ve 112 sağlık ekiplerine bildirdi. Yapılan İhbar üzerine gelen sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde, S.A.'nın olay yerinde hayatını kaybettiği belirlendi. Bölgeye intikal eden jandarma ekipleri ise olay yerinde incelemelerde bulundu.

Öte yandan, olay sonrası kaçan cinayet zanlısı S.A.'nın ise kısa bir süre sonra suç aleti ile jandarma karakoluna teslim olduğu belirtildi.S.A.'nın cansız bedeni, savcının incelemesinin ardından İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Jandarmanın Olayla ilgili geniş çaplı tahkikatı devam ediyor.

YORUMLAR

  • 0 Yorum