phishing

Son Dakika.....Emirdağlılara hakaret eden sözde modacı Şansal'a dava

Son Dakika.....Emirdağlılara hakaret eden sözde modacı Şansal'a dava

Son Dakika.....Emirdağlılara hakaret eden sözde modacı Şansal'a dava
17 Kasım 2018 - 04:03

Sosyal medyada Belçika'daki yaşanan olaylarla ilgili Emirdağlılara hakaret eden sözde modacı Barbaros Şansal'a Emirdağlıların verdiği tepki büyüyor. Aslen Emirdağlı olan ve İstanbul'da avukat olarak görevine devam eden Mehmet Emre Demiral, Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı'na Türk Ceza Kanunun 216. maddesine istinaden Halkı Kin ve Düşmanlığa Tahrik veya aşağılama suçunu işlediği gerekçesiyle şikayetçi oldu.

Emirdağ.gen.tr'de yer alan habere göre; 

Avukat Demiral yaptığı açıklamada; "Barbaros Şansal, 17.12.2018 tarihinde Twitter adlı sosyal medya üzerinden Euronews Türkçe adlı haber kanalının atmış olduğu tweeti (“Belçikalı milliyetçilerden hükümete mülteci ve göç anlaşması protestosu” ) alıntılayarak “Son derece haklılar , Faslı ve Afyon Emirdağlı yobazları gördükçe hem de !” İfadeleriyle gurbetçi Afyonkarahisar/Emirdağ’lı vatandaşlarımızı alenen aşağılayarak, hakaret içeren sözler sarf etmiştir.

 

Avrupa'nın ve Dünyanın dört bir yanında sanatta, siyasette, ve ticarette son derece başarılı olmuş ve bu başarısını herkese kanıtlamış ,devletimizi ve milletimizi özveriyle takdire şayan bir biçimde temsil etmiş, tarihin tüm aşamasında devletinin ve milletinin yanında duran ve bu duruşu hiçbir zaman tartışılmayan hatta tartışmaya dahi açık olmayan bu aziz vatandaşlarımıza karşı yapılan bu haksız ve hadsiz hakaretler karşısında tepkisiz kalmayarak gerekli adli işlemleri başlatarak bu şahıs hakkında Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulunmaktayım. Bu şahıs bu hakareti nedeniyle kanunlar karşısında, halkımız karşısında ve tarih karşısında hesap verecektir. Saygılarımla." dedi.

 

Bu arada Emirdağ'dan da Mehmet Aydemir isimli vatandaş da aynı suçtan Emirdağ Cumhuriyet Başsavcılığına giderek şikayetçi olduğu alınan bilgiler arasında...

YORUMLAR

  • 0 Yorum