phishing

Son Dakika....Cumhurbaşkanı ile kendini bir tutan Afyonkarahisardaki sendikacı kim?

Son Dakika....Cumhurbaşkanı ile kendini bir tutan Afyonkarahisardaki sendikacı kim?

Son Dakika....Cumhurbaşkanı ile kendini bir tutan Afyonkarahisardaki sendikacı kim?
08 Kasım 2018 - 06:41 - Güncelleme: 09 Kasım 2018 - 23:20

Son Dakika....Cumhurbaşkanı ile kendini bir tutan Afyonkarahisardaki sendikacı kim?

 

Sağlık-Sen Afyonkarahisar Şubesi yönetim kurulu üyesi, Şube Başkan Yardımcısı Osman Aktaş sosyal paylaşım sitesinden yaptığı paylaşımla Cumhurbaşkanımızla kendisini aynı kefeye koydu.

Yaptığı paylaşımın altına tepki koyanlar olduğu gibi alkışlaya helal olsun diyenlerde oldu. Hatta cumhurbaşkanının maaşına yapılan zammın memur maaşını geçeceğini memura en az Cumhurbaşkanına yapılan zam kadar zam yapılmasını isteyenlerde….

BU PAYLAŞIMLARI REİS SAYESİNDE YAPABİLİYORSUNUZ

Sosyal paylaşım sitesinde bulunan paylaşıma tepki koyan isimlerden bir tanesi de Eski Halk Sağlığı Müdürü Dr. Lütfi Akgün’dü. Akgün;” Osman kardaş keşke bu yorumu Fatih Terim veya Mustafa Denizli gibi bu ülkeye maddi ve manevi hiç bir katkısı olmayan adamlar için yapsaydın. Bu gün gerek Cumhurbaşkanımız gerek Devlet Bahçeli şu an bunları yazabiliyorsanız onların gayret ve dik duruşu sayesinde. Belli ki çizgi de değişme yaşanıyor. Velev ki bu gün gaz verenlerin hiç biri yarın yanınızda olmaz. Ne varsa eski dostlarda var vesselam.” Diyerek tepkilerini ortaya koydu.

CUMHURBAŞKANI İLE KIYASLAMAYI DOĞRU BULMUYORUM

Bir diğer tepkili isimse Nezahat Öztürk oldu. Öztürk maaş zammının cumhurbaşkanı ile kıyaslanmasını doğru bulmadığını ifade ederek tepkilerini şöyle dile getirdi;” Güzel diyorsunuz da cumhurbaşkanının üzerindeki ağır sorumluluk ve yük bu dediğiniz guruplarda da var mı ? Doğru düşünüp doğru üretelim.”

DÜNYA LİDERLERİNDEN DAHA AZ ALIYOR

Aynı sendikada birlikte oldukları başkan Yardımcısı bir diğer isim olan Erol Dere ise, Osman Aktaş’a tepki göstererek Dünya liderlerine bakıldığında cumhurbaşkanımızın maaşının düşük olduğunu ifade ederek dünya liderlerinin aldıkları maaşları sıraladı. Dere ;” Angela Merkel Almanya Başbakanı Yıllık maaşı 234,4 bin dolar, David Cameron İngiltere Başbakanı Yıllık maaşı 214,8 bin dolar, Shinzo Abe Japonya Başbakanı Yıllık maaşı 202,7 bin dolar, Trump ABD başkanı 400 bin dolar” diyerek dünya liderleri ile kıyaslama yaptı ve tepkisini dile getirdi.

AYNI SENDİKANIN İKİ FARKLI YÖNETİCCİSİNDEN FARKLI BAKIŞ

İki başkan yardımcısının bile farklı düşündüğü Sağlık-Sen’de Osman Aktaş’ın nasıl bu kadroda yer aldığı sorusu akıllara geldi. Osman Aktaş’ın yaptığı yorumdan Başkan Abdülkadir Hız’ın haberinin olmadığı haberinin olması halinde bu paylaşıma izin vermeyeceği de gelen bilgiler arasında.

ZEYBEK BİLSE TEPKİSİNİ KOYARDI

Akparti Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Mehmet Zeybek’i ziyarete giden Sağlık-Sen yöneticileri içerisinde de yer alan Osman Aktaş’ın Bu paylaşımından Zeybek’in haberinin olmadığı haberinin olması halinde de tepkisini koyarak kendilerine randevu vermeyeceği iddia edildi.

KURTULUŞ OKURLARI TEPKİLİ

Haberin Kurtuluş’ta spotunun yayınlanmaya başlamasından sonra Kurtuluş’a ulaşan okurlarımız ise, Reisle kendisini bir tutan bu sendikacıya tepki gösterdiler. Okurlarımız; ”Reisimizle kimse kendisini eşdeğer görmesin. Aynı seviyede yada düzeyde de görmesin. Bu kimsenin haddine değildir. Herkes haddini bilsin. Bu sıradan bir zam isteme işi değildir. Bu bize başka şeyleri hatırlatıyor. Zihin gerisinde yatan başka gerçeklerin olabileceğini hatırlatıyor. Herkes kendine gelsin. Haddini bilsin kimse kendini reisle mukayeseye kalkışmasın “diyerek tepkilerini dile getirdiler.

HIZ NE YAPACAK ?

Aynı sendikada birlikte yönetimde bulunduğu Sağlık-Sen’in Başkanı Abdülkadir Hız’ın ise yönetim kurulu üyesi ve başkan yardımcısı Osman Aktaş’ın bu yazdıklarına karşı nasıl bir tutum içerisinde olacağı ise merak konusu oldu. Reisle kendisini aynı kefeye koyan Sağlık-sen yönetim kurulu üesi Osman Aktaş’la yola devam mı edecek yoksa yollarını ayıracak mı?

YORUMLAR

  • 0 Yorum