phishing

Son dakika Boşanma sevinci bakın nasıl ifade etti

Son dakika Boşanma sevinci bakın nasıl ifade etti

Son dakika Boşanma sevinci bakın nasıl ifade etti
15 Eylül 2017 - 14:55

Afyonkarahisar Merkeze bağlı Işıklar beldesinde yaşayan, evli ve bir çocuk babası olan, Rıdvan Çöygün bir ilke imza atarak, herkesi şaşırttı.

 

Bu gün sabah saatlerinde Afyonkarahisar Adliyesinde eşinden tek celse ile boşanan Çöygün, sanki düğün yaparmış gibi aracını süsleyerek, mahkeme sonrasında adliye etrafında ve kendi yaşadığı belde de konvoy eşliğinde tur attı.

 

Aracı  ve konvoyu ilk görenler, sanki bir düğün varmış gibi hissetsede araca yakından bakanlar şaşkınlığını gizleyemedi. Aracın Ön plaka kısmına boşandım, arka plaka kısmına da kurtuldum yazan Çöygün, aracının arka camına da cehennemin dibine kadar yolun var yazdırarak aracını süsleyip vatandaşın şaşkın bakışları arasında tur attı.

 

Aracı görenler ise hem şaşkınlığını gizleyemedi hemde gülümseyerek aracın fotoğraflarını çekti. Konu ile ilgili olarak, Afyontime haber’e konuşan Çöygün Çok mutlu olduğunu ifade ederek, yıllardır şiddetli geçimsizlik nedeni ile eşinden huzur görmediğini, en sonunda mahkemenin yolunu tutarak, karşılıklı boşanma davası açtığını ifadelendirdi.

 

Çöygün yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı;

 

“ Herkes bilsinki bu gün benim en mutlu günüm, inanın düğünümde bile bu kadar mutlu olmamıştım. Oh be dünya varmış yaşasın huzur, huzur gibisi yok” diyerek, sevincini dile getirdi.

 

Çöygün yaptığı bu açıklama ile hem çevresindekileri gülümsetti. Hemde kendisini yüzlerce vatandaş sanki evleniyormuşcasına tebrik etti. Afyon Time

YORUMLAR

  • 0 Yorum