phishing

Son Dakika..... Bolvadin'de yapılan anketin şifreleri ile ilgili ayrıntılar geldi

Son Dakika..... Bolvadin'de yapılan anketin şifreleri ile ilgili ayrıntılar geldi

Son Dakika..... Bolvadin'de yapılan anketin şifreleri ile ilgili ayrıntılar geldi
03 Kasım 2018 - 13:01 - Güncelleme: 03 Kasım 2018 - 13:43

Bolvadin'de dün telefon üzerinden robotik kodlamayla yapılan üçlü anket akıllara acaba Bolvadin'de Akparti-MHP ittifakı mı var sorularını getirmişti.

Dün yapılan ankette Akparti'nin mevcut belediye başkanı Fatih Kayacan ile Akparti aday adayı Halil İbrahim Sevim ve MHP aday Selahattin Kelekçi Bolvadinlilere sorulmuştu.

Bugün Kurtuluş haber merkezine ulaşan iddialara göre; yapılan anketin aslında bir ittifakın ayak sesleri olmadığı ve gerçekle alakası olmayan bir iddia yüzünden yapıldığı ortaya çıktı.

İddialara göre ;Akparti genel merkezine ulaşan Akpartili Belediye Başkanı Fatih Kayacan ;"ben aday olmaz isem Selahattin Kelekçi seçilir" dediği iddiaları ortaya atıldı.Yine iddialara göre; Kayacan'ın iddialarının ne kadar doğru olduğunu araştırmak isteyen genel merkez yetkilileri dün sabahtan akşama kadar robotik kodlamalı telefon üzerinden 0312 ile başlayan bir numaradan genel bir ölçme anketi yaptırırlar.Ankette çıkan sonuçlar ise malumdur.Başkan Kayacan'ın iddialarının doğru olmadığı bu anketle ortaya çıkar ve Kayacan'ın iddia ettiği gibi bir durumun olmadığı genel merkez tarafındna belirlenir.

Genel merkezin yaptığı robotik anket sonuçlarını merak edenler için buradan açıklayalım hemen sonuçları....

Anketten Halil İbrahim Sevim en yüksek oyla birinci çıkarken, anketin ikincisi MHP'li Selahattin Kelekçi ve anketin üçüncüsü ise Mevcur belediye başkanı Fatih Kayacan'ın olduğu iddia edildi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum