phishing

Son Dakika Bir Ülkücü yiğit daha cezaevinde kim sahip çıkacak

Son Dakika Bir Ülkücü yiğit daha cezaevinde kim sahip çıkacak

Son Dakika Bir Ülkücü yiğit daha cezaevinde kim sahip çıkacak
15 Haziran 2017 - 22:02 - Güncelleme: 16 Haziran 2017 - 01:21

2010-2011 yıllarında Afyon Kocatepe üniversitesi okul başkanlığı görevini yapan Fatih Rüştü Sütcü okuldaki PKK lılarla yapmış olduğu mücadele sonucu ceza alarak bursa cezaevine konuldu.

 

2010-2011 yıllarında Afyon Kocatepe üniversitesi okul başkanlığı görevini yapan Daha sonra Ülkü Ocakları bursa il başkanlığı görevini yerine getiren başarıl başkan Fatih Rüştü Sütcü okuldaki PKK lılarla yapmış olduğu mücadele sonucu 52 gün tutuklu kalmış ve yapılan yargılama sonucu 6,5 yıl ceza almıştı.yargıtayda temyize başvuran Sütçü Yargitayin kararı onamasi üzerine tutuklanarak Bursa Cezaevine gönderildi.

Bilindiği gibi daha önce de aynı davadan yargılanan eski reislerden Seyit Şengül'ün de cezası onanamış ve cezaevine konulmuştu. 

Konuyu sosyal medya hesabından değerlendiren sendikacı Mehmet Ali Çakal ;"Ne yapsaydı ülkücüler, okullarını PKK lilara teslim mı etselerdi? Ey devletin yöneticileri, ey bu devletin sahibi milletim ülkücü yiğitlere sahip çıkın.."dedi.

Konuyu sosyal medya hesabından değerlendiren ülkücü Mustafa Engin Akkaya;"2011 yılında Geldiğim Afyon Kocatepe Üniversitesinde İlk Üniversite Başkanım,Ağabeyim Fatih Rüştü Sütcü Bursa cezaevine gönderildi.Milliyetçi Ülkücü Hareket Varolduğu Günden İtibaren Bedel Ödedi. Halen de Bedel Ödemeye Devam Ediyor. Allah Yar ve Yardımcın Olsun Başkanım. Gardaşların Her Zaman Yanında. Her Zaman Dik Durdun. Eğilmedin. Aslan Gibi Mücadele Ettin. Aslan Gibide Devletin Verdiği Cezayı Çekersin. 

Fatih SÜTÇÜ Yıllardan Beri Milliyetçi Ülkücü Hareketin İçerisinde Olup, Üniversite Başkanlığı, Bursa İl Ocak Başkanlığı Görevlerini Yapmıştır. Çizgisinden Zerre Taviz Vermeyen, Hakkaniyet İçerisinde Davasına ve Teşkilatına Bağlı Neferdir."dedi.

Ülkü Ocakları Afyonkarahisar İl Başkanı Abdurrahman timu Bayram ise Fatih Rüştü sütçünün iki türk bayrağı arasında bulunan fotoğrafı üzerine yazılı resmi sosyal medya hesabından paylaşarak tepkisini dile getirdi.

GÖZLER KARAGÖZ'DE

MHP Afyonkarahisar İl Başkanı Mehmet Karagöz'ün bu iki başkanla alakalı olarak ne yapacağı merakla bekleniyor.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum