phishing

Son Dakika : Akparti il gençlik Kollarına atama

Son Dakika : Akparti il gençlik Kollarına atama

Son Dakika : Akparti il gençlik Kollarına atama
22 Şubat 2018 - 14:53

Akparti il gençlik kolları başkanlığına yeni atama yapıldı.

Uzun zamandır Afyonkarahisar il gençlik kolları başkanlığını yürüten Dilek Hanım Çengel’in Orman ve Su işleri Bakanlığı müşavirliğine atanmasının ardından boşalan Afyonkarahisar İl Gençlik Kolları Başkanlığına yeni atama yapıldı.

AK Parti Afyonkarahisar İl Gençlik Kolları Başkanlığı görevine AK Parti Genel Merkez kararı ile Ethem Karahan atandı. AK Parti Afyonkarahisar İl Gençlik Kolları kongresi 3 Mart 2018 tarihinde yapılacak.Konuyu sosyal medya hesabından Akparti Kadın Kolları Başkanı Ferda Özaydın Ertürk duyurdu;” AK Parti Afyonkarahisar İl Gençlik Kolları Başkanlığı görevine AK Parti Genel Merkez kararı ile Ethem Karahan atanmıştır. 3 Mart 2018 tarihinde yapılacak olan İl Gençlik Kolları Kongremizde görevi devredecek olan Dilek Hanım Çengel başkanımıza teşkilatımıza bugüne kadar verdiği emeklerden dolayı teşekkür eder, bayrağı devralacak Emre Karahan başkanımıza muvaffakiyetler dilerim. İlimize ve tüm teşkilatımıza hayırlı olsun.”dedi.

YORUMLAR

  • 2 Yorum
  • adil olun
    6 yıl önce
    Gençlik kolları başkanı adayı olamayacağı için ne yapsam da kendimi bir yere yerleştirsem diyen isimdir Dilek Hanım Çengel! Yola çıktıklarını yolda bulduklarına değişen isimdir bu isim. Kendisi için yapılanları unutup kin besleyen kişidir bu kişi. Bakanımız Sayın Eroğlu'nun Afyon'a her teşrifinde şakşakçılığı ile kendini bakanlığa aldıran şahıstır bu şahıs. Kendi ağzıyla söylemleri ile işe yerleşemediği için ailesiyle arasının açık olduğu beyan edendir bu kişi. Ailesi Ak Parti İl Gençlik Kolları Başkanısın ama kendine faydan yok bir getirin bir menfaatin yok diyerek tenkitlerde bulunmuş bu kişi de sayın bakanımıza şakşakçılık ederek yerini hazırlamıştır. Keser döner sap döner gün gelir hesap döner demiş büyükler şimdi hesabını vereceksin. 7 Haziran seçimlerinde köyün olan Kıyır'da başkanlığı sayesinde iş bulduğun partiye kaç oy çıktı. Kapı kapı dolaşıp hayır vereceksiniz diyen akrabaların kimdi? Şuan bulunduğum mevkiye nasıl geldin? Hak etmediğin makamda nasıl oturuyorsun?
  • Dava Adamı
    6 yıl önce
    Bakanlığa atanan hanım yerini hak etmeyen gizliden gizliye iş çeviren içten pazarlıklı biridir. Gençlik kolları başkanlığına kendinden bir önceki başkan Mustafa USLU sayesinde gelmiş olup şakşakçılıkla yer edinmiştir. Bu hanım'a sorsunlar 7 haziran seçimleri köyü olan Kıyır'da kaç oy çıktı başkanlığını yaptığı partisine. Yine bu hanım kendi ağzıyla söylüyordu partiye girdin ama iş bulamadın anca cebinden harcıyorsun hiçbir menfaatin yok diyen bizzat kendi ailesi değil miydi?