phishing

Son Dakika....Afyonkarahisar'da zincirleme kaza yaralılar var

Son Dakika....Afyonkarahisar'da zincirleme kaza yaralılar var

Son Dakika....Afyonkarahisar'da zincirleme kaza yaralılar var
11 Mayıs 2018 - 19:02

Afyonkarahisar'ın Sandıklı ilçesinde kamyon, TIR ve elektrikli bisikletin karıştığı, Süleyman Sayın'ın (60) yaralandığı kaza anı güvenlik kamerasına yansıdı.

Kaza, saat 12.30 sıralarında Ofis Kavşağı'nda meydana geldi. Süleyman Sayın üç tekerlekli elektrikli bisikletiyle Afyonkarahisar- Antalya yolu üzerindeki sinyalize kavşaktan karşıya geçmek için harekete geçti. Yolun ilk bölümünü geçen Süleyman Sayın, ikinci bölüme geldiğinde aynı istikamette seyreden sürücülerinin kimliği öğrenilemeyen 03 FK 244 plakalı kamyon ve 32 GC 916 plakalı TIR'ın önüne çıktı. Kamyon sürücüsü elektrikli bisiklete çarpmamak için manevra yapınca sağında seyreden TIR'ın dorsesine çarptı. Süleyman Sayın da elektrikli bisikletiyle dorseye çarpıp savruldu.

Kazanın ardından olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralanan Süleyman Sayın'ı ilk müdahalenin ardından Sandıklı Devlet Hastanesi'ne götürdü. Süleyman Sayın'ın sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu belirtildi.

Diğer yandan kaza anı çevredeki iş yerinin güvenlik kamerasına da yansıdı. Görüntülerde elektrikli bisikletiyle yolun karşısına geçmeye çalışan Süleyman Sayın'a çarpmamak için manevra yapan kamyonun TIR'a çarpması ve kaza anı yer aldı.

REKLAM

ads by AdMatic
Kazanın görgü tanıklarından işçi Beytullah Erdal (41), Burada patates çuvallıyorduk. Kamyon ve TIR gelirken elektrikli bisikletli adam kırmızı ışıkta geçti. Kamyon çok süratli geliyordu. Her iki araç da bisikletliye vurmamak için birbirine vurdu. Ambulans ve polisler geldi, yaralıyı götürdüler dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum