phishing

Son Dakika : Afyonkarahisar’da yapılan uygulamada 2 adet silah yakalandı

Son Dakika : Afyonkarahisar’da yapılan uygulamada 2 adet silah yakalandı

Son Dakika : Afyonkarahisar’da yapılan uygulamada 2 adet silah yakalandı
14 Mart 2018 - 19:19 - Güncelleme: 14 Mart 2018 - 20:35

Afyonkarahisar Emniyet müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan yol kontrollerinde durdurulan iki araçta yapılan aramada iki tabanca ve tabancaya ait olduğu sanılan mermiler ele geçirildi.

Afyonkarahisar Emniyet müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan yol kontrollerinde durdurulan araçlarda yapılan aramalarda brezilya ve İtalyan yapımı iki adet ruhsatsız silah ele geçirildi.

Afyonkarahisar Emniyet müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan yol kontrollerinde durdurulan araçlarda yapılan aramalarda ele geçirilen brezilya ve İtalyan yapımı iki adet ruhsatsız silah ile ilgili 2 kişi göz altına alınarak haklarında ateşli silahlar kanununa muhalefet suçlarından işlem yapılmak üzere tahkikata başlanmış olup, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye çıkartılacaklar.

Konuya ilişkin olarak Afyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklama şöyle;”İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan çalışmalar neticesinde; durdurulan araçta yapılan aramada;* 1 adet Brezilya yapımı TAURUS marka ruhsatsız tabanca ve bu tabancaya ait 15 adet 9 mm çaplı dolu fişek ele geçirilmiştir. Konu ile ilgili olarak 1 şahıs hakkında 6136 SKM kapsamında işlem yapılmak üzere tahkikata başlanmıştır.

Yine Emniyet Ekiplerince yapılan uygulamada durdurulan araçta yapılan aramada; * İtalyan Yapımı 1 adet PB Cal.7.65 ruhsatsız tabanca * 12 adet 7.65 mm fişek, * 2 adet şarjör ele geçirilmiştir. Konu ile ilgili olarak 1 şahıs hakkında 6136 SKM kapsamında işlem yapılmak üzere tahkikata başlanmıştır.”

YORUMLAR

  • 0 Yorum