phishing

Son Dakika…..Afyonkarahisar’da Müteahhit 200 kişiyi dolandırdı

Son Dakika…..Afyonkarahisar’da Müteahhit 200 kişiyi dolandırdı

Son Dakika…..Afyonkarahisar’da Müteahhit 200 kişiyi dolandırdı
09 Ocak 2019 - 16:56 - Güncelleme: 09 Ocak 2019 - 20:22

 

 

Afyonkarahisar’ın Sandıklı ilçesinde arsa sahiplerinden kat karşılığı aldığı arsalara konut yapacağını söyleyerek hazırlanan projeler üzerinden satış yapan ve vatandaşlardan para toplayan H.A’nın sahibi olduğu inşaat firmasının yaklaşık 200 kişiyi dolandırdığı ileri sürüldü.

Sandıklı’da H. A’lı müteahhit, arsa sahiplerinden kat karşılığı andığı arsalara lüks konut projeleri hazırladı. Hazırlanan projeleri vatandaşlara Gayrimenkul Satış Sözleşmesi yaparak belirlenen bedellerle satış yaparak para aldı. 5 yıl önce para yatırarak ev sahibi hayali kuran birçok kişi aradan geçen süre içinde başlanmış ama tamamlanamayan ve kapılarına kilit kurulmuş bir inşaat firması ofisi ile baş başa kaldı. Her gün evlerine kavuşacakları hayal ile uyanan ve artık umutları tükenen vatandaşlar, Sandıklı’nın birçok bölgesinde H.A’nın sahibi olduğu inşaat firmasının yarım kalan projeleri olduğunu dile getirdi. Firmanın mağdur ettiği bazı kişilerin ve arsa sahiplerinin felç geçirerek yatalak hale geldiği ileri sürüldü.

 

AİLE BÜTÜNLÜĞÜM BOZULMA AŞAMASINA GELDİ

Sandıklı’da resmi bir kurumda çalışan Mehmet Aksoy’da yaşadığı mağduriyetten dolayı aile bütünlüğünün bozulma aşamasına geldiğini söyledi. Bir başka mağdur Hüseyin Yalın ise arsayı kat karşılığı müteahhide veren kişi. Yalın da arsasını noterden H.A’ya vermiş ve karşılığında alacağı 6 dairenin tamamlanmadığını ve yarım kaldığını söyledi. Mağdurlardan Abdullah Özer ise firmanın her fırsatta kendilerini tekrar tekrar dolandırmaya çalıştığını ileri sürdü.

Mustafa Bayer’in Özel Haberi

GAZETE 3

YORUMLAR

  • 0 Yorum